Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 19 éves srác lennék és még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Merchant kérdése:

19 éves srác lennék és még szüz vagyok. Barátnőm szexet akar, mittegyek?

Figyelt kérdés
Szasztok, hát a rövid lényeg azlenne hogy én még szűz vagyok, a barátnőm többször is akart szexelni, de én mindig kitaláltam valamit. A péniszem miatt van, csak 14 centi, tudom ah szeret nem lessz ba, de én feszélyezve érzem magam...és nemakarok neki csalódást okozni... mit tegyek?
2010. jún. 19. 21:48
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ő már nem szűz.. és mondthatni az a tűzről pattant típus :), Köszönöm sokatok igen megnyugtató infókat mondott:D
2010. jún. 19. 22:19
 12/17 Fke ***** válasza:
100%

garantálom, hogy a barátnőd felkészült lelkileg arra, hogy a szűz pasija bénázni fog hónapokig. ezzel nincs semmi gáz, n félj

mindenki elkezdi valahol

a farkad méretét meg leszarja, ha szeret

ami igazán fontos az a szeretet

meg hogy megtanulj nyalni. az az aduász a nyelved nem megy el korán, nem lankad le. tanulj meg nyalni

oh és nem a lyukat nyaljuk, hanem a csiklót

20F

2010. jún. 19. 22:23
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

hát basszus annak örülj, hogy neked nem fáj a szüzesség elvesztése. bezzeg nekünk lányoknak :D

amúgy a kis méretről annyita(amúgy a tied az átlag) hogy én egyszer buliután nagyon beindulva fölmentem egy sráchoz és kb neki is olyan 14 volt és tökéletesen elvoltam vele, pedig nem is voltam szerelmes szval neked ennyi előnyöd is van :D neparázz.

2010. jún. 19. 22:28
 14/17 anonim ***** válasza:

ne parázz

a mérettel nincs gond, ha meg korán mennél el, akk mondjuk gondolj egy traktorra, és biztos h elhúzódik

(persze csak ha nem vagy oda a traktorokért)xdxd

2010. jún. 20. 00:19
 15/17 anonim ***** válasza:

13 cm az átlag, annál te nagyobb vagy. 10 cm-rel még el lehet boldogulni.

Ha meg korán elmész, bevetheted a másodlagos eszközöket (kezed, nyelved van-e?)

2010. jún. 20. 12:46
 16/17 anonim válasza:
verd ki előtte és tovább bírod
2010. jún. 20. 23:14
 17/17 anonim ***** válasza:

sok paisja volt a lánynak elötted?

megvolt a dolog, hogy ment..?

2011. febr. 16. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!