Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 éves srác lennék és még szüz vagyok. Barátnőm szexet akar, mittegyek?
garantálom, hogy a barátnőd felkészült lelkileg arra, hogy a szűz pasija bénázni fog hónapokig. ezzel nincs semmi gáz, n félj
mindenki elkezdi valahol
a farkad méretét meg leszarja, ha szeret
ami igazán fontos az a szeretet
meg hogy megtanulj nyalni. az az aduász a nyelved nem megy el korán, nem lankad le. tanulj meg nyalni
oh és nem a lyukat nyaljuk, hanem a csiklót
20F
hát basszus annak örülj, hogy neked nem fáj a szüzesség elvesztése. bezzeg nekünk lányoknak :D
amúgy a kis méretről annyita(amúgy a tied az átlag) hogy én egyszer buliután nagyon beindulva fölmentem egy sráchoz és kb neki is olyan 14 volt és tökéletesen elvoltam vele, pedig nem is voltam szerelmes szval neked ennyi előnyöd is van :D neparázz.
ne parázz
a mérettel nincs gond, ha meg korán mennél el, akk mondjuk gondolj egy traktorra, és biztos h elhúzódik
(persze csak ha nem vagy oda a traktorokért)xdxd
13 cm az átlag, annál te nagyobb vagy. 10 cm-rel még el lehet boldogulni.
Ha meg korán elmész, bevetheted a másodlagos eszközöket (kezed, nyelved van-e?)
sok paisja volt a lánynak elötted?
megvolt a dolog, hogy ment..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!