Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merchant kérdése:
19 éves srác lennék és még szüz vagyok. Barátnőm szexet akar, mittegyek?
Figyelt kérdés
Szasztok, hát a rövid lényeg azlenne hogy én még szűz vagyok, a barátnőm többször is akart szexelni, de én mindig kitaláltam valamit. A péniszem miatt van, csak 14 centi, tudom ah szeret nem lessz ba, de én feszélyezve érzem magam...és nemakarok neki csalódást okozni... mit tegyek?2010. jún. 19. 21:48
1/17 anonim válasza:
Ha szeret nem lesz baj. Mit tegyél? Tedd meg. Mi mást mondhatnánk, mint azt, hogy úgysem lesz baj?
Mondjuk azt, hogy inkább szakíts vele, hogy megúszd a beégést, ami valószínűtlen?
Fel a fejjel és a pénisszel. :D
2/17 anonim válasza:
Mi más választásod van? :) Ne aggódj, nem lesz baj.
3/17 anonim válasza:
nem a méret a lényeg! nem vagy egy mark wahlberg...de a csajodnak tuti bejössz:P
4/17 A kérdező kommentje:
És ha korán elmegyek? az nemgáz? vagy akkor mit tegyek?
2010. jún. 19. 21:52
6/17 anonim válasza:
"És ha korán elmegyek? az nemgáz? vagy akkor mit tegyek?"
Ha most minden olyan kellemetlen dolgot felsorolsz, ami előfordulhat első alkalom közben, és ezeken parázol, akkor tényleg gáz lesz.
Ne parázz ennyire!
7/17 anonim válasza:
Nincs semmi gond a méreteddel, sokan élnek párkapcsolatban ugyanekkora mérettel boldogan.
8/17 anonim válasza:
Tesó, ha így folytatod, 30 évesen is szűz maradsz. Dugd már meg és ne parázz!!!!!
9/17 anonim válasza:
A 14cm-rel nincs probléma, azzal már meg lehet adni a dolgokat egy nőnek, inkább azzal van nem tudod hogy kell:) Nem tudom milyen "nőd van", és azt tudja e hogy szűz vagy, hogy lehet megbeszélni vele dolgokat ő esetleg nem szűz az is csak egy dolog. Én a szerelmemmel annak ellenére hogy nem szűzen feküdtem le, hamar elmentem, semmi hátrány nem lett belőle!, kielégítettem később:) De ha újból onnan indulnánk (attól függetlenül hogy tökéletesen jó együtt) úgy kezdeném hogy csak kényeztetjük egymást először, megismerjük egymás testét. Utána jöhet a szex.
10/17 anonim válasza:
Nem kell beparázni, nem fogsz elmenni korán. SZerintem úgy fogsz izgulni, hogy legalább 1 órán át fogod gyömöszölni szegényt.
SZóval nyugidj meg, és tedd meg helyettem is ;)
F21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!