Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 19 éves srác lennék és még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Merchant kérdése:

19 éves srác lennék és még szüz vagyok. Barátnőm szexet akar, mittegyek?

Figyelt kérdés
Szasztok, hát a rövid lényeg azlenne hogy én még szűz vagyok, a barátnőm többször is akart szexelni, de én mindig kitaláltam valamit. A péniszem miatt van, csak 14 centi, tudom ah szeret nem lessz ba, de én feszélyezve érzem magam...és nemakarok neki csalódást okozni... mit tegyek?
2010. jún. 19. 21:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha szeret nem lesz baj. Mit tegyél? Tedd meg. Mi mást mondhatnánk, mint azt, hogy úgysem lesz baj?

Mondjuk azt, hogy inkább szakíts vele, hogy megúszd a beégést, ami valószínűtlen?

Fel a fejjel és a pénisszel. :D

2010. jún. 19. 21:49
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi más választásod van? :) Ne aggódj, nem lesz baj.
2010. jún. 19. 21:51
 3/17 anonim ***** válasza:
nem a méret a lényeg! nem vagy egy mark wahlberg...de a csajodnak tuti bejössz:P
2010. jún. 19. 21:52
 4/17 A kérdező kommentje:
És ha korán elmegyek? az nemgáz? vagy akkor mit tegyek?
2010. jún. 19. 21:52
 5/17 anonim ***** válasza:
61%
bazzd meg:)
2010. jún. 19. 21:55
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

"És ha korán elmegyek? az nemgáz? vagy akkor mit tegyek?"

Ha most minden olyan kellemetlen dolgot felsorolsz, ami előfordulhat első alkalom közben, és ezeken parázol, akkor tényleg gáz lesz.

Ne parázz ennyire!

2010. jún. 19. 21:57
 7/17 anonim ***** válasza:
Nincs semmi gond a méreteddel, sokan élnek párkapcsolatban ugyanekkora mérettel boldogan.
2010. jún. 19. 22:05
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Tesó, ha így folytatod, 30 évesen is szűz maradsz. Dugd már meg és ne parázz!!!!!
2010. jún. 19. 22:12
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
A 14cm-rel nincs probléma, azzal már meg lehet adni a dolgokat egy nőnek, inkább azzal van nem tudod hogy kell:) Nem tudom milyen "nőd van", és azt tudja e hogy szűz vagy, hogy lehet megbeszélni vele dolgokat ő esetleg nem szűz az is csak egy dolog. Én a szerelmemmel annak ellenére hogy nem szűzen feküdtem le, hamar elmentem, semmi hátrány nem lett belőle!, kielégítettem később:) De ha újból onnan indulnánk (attól függetlenül hogy tökéletesen jó együtt) úgy kezdeném hogy csak kényeztetjük egymást először, megismerjük egymás testét. Utána jöhet a szex.
2010. jún. 19. 22:14
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell beparázni, nem fogsz elmenni korán. SZerintem úgy fogsz izgulni, hogy legalább 1 órán át fogod gyömöszölni szegényt.

SZóval nyugidj meg, és tedd meg helyettem is ;)

F21

2010. jún. 19. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!