Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mittegyek ha a barátnőm szerelmes belém? 13/L

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, aki 1 évvel idősebb nálam. Régen nagyon jóba voltunk, sokat lógtunk együtt. Aztán nemrég bejelentette, hogy biszex és belém szerelmes :/ Eléggé meglepett a dolog, de nem akartam megbántani, ezért elfogadtam, de próbáltam egyre jobban kerülni.. Sajnos a csaj nagyon nyomulós és már csókolózni is akart meg állandóan aztakarja h együtt aludjuk. Én persze midnig kifogásokat találok, hogy ne jöjjön össze. Félek tőle, de megbántani sem akarom. mit tegyek ? :/
2010. jún. 26. 22:16
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
30%
lol 13 évesen bejelentette, hogy biszex... -.-' ennél nem lehet lejjebb süllyedni. hogy mit csinálj? nyald ki a p!náját !!!
2010. jún. 26. 22:18
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Mondd az igazat, túl fogja élni.
2010. jún. 26. 22:18
 3/18 anonim válasza:
43%

Valamiért ugy érzem, hogy te nem vagy 13éves, és lánysem vagy... Te egy 40-50év körüli férfi vagy, aki alig várja, hogy jöjjenek a válaszok: "engedd neki, hogy megujjazzon" stb.

Sorry ha nem, de sok itt a ferde!

2010. jún. 26. 22:19
 4/18 A kérdező kommentje:
igen persze.. -.-" sajnos ez az igazság...nem kamuzok.
2010. jún. 26. 22:26
 5/18 anonim ***** válasza:
83%

szerintem beszélj vele és mond meg neki, hogy te viszont csak a fiúkat szereted úgyhogy semmi esélye. ha erre sem érti meg akkor a helyedbe megmondanám neki, hogy hova menjen... a barátságotok már úgysem leheta régi, szóval jobb ha határozottam a tudtára adod.

16/L

2010. jún. 26. 22:33
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Jobban megbántod azzal, hogy hülyére veszed.
2010. jún. 26. 22:36
 7/18 anonim ***** válasza:
20%
szerintem vedd hülyére
2010. jún. 26. 22:39
 8/18 A kérdező kommentje:
mit értek vele ha hülyére veszem? nem akarom megbántani! hisz mégiscsak barátnőm.. és ez olyan hirtelen jött... vagyis már egy jó éve... de még midnig nehéz felfogni
2010. jún. 26. 22:55
 9/18 anonim ***** válasza:
0%

figyelj nehogy már megrontson, ezek az emberek a társadalom szégyenei, ne akarj teis szégyené válni, mond meg neki a véleményed, és nehogymár 13évesen egy csajal csináld... enél még a terheség is jobb...

16L

2010. jún. 26. 23:26
 10/18 anonim ***** válasza:
Úgy értem becsapod. Ha rájön (mert rá fog), az nem csak fájdalmas lesz, hanem megalázó is.
2010. jún. 26. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!