A barátnöm nem szeretne lefeküdnivelem mert elmontamneki hogy mivel nagoyn sokat masztizok már nembitrom olyan sokáig az elélvezést Mittegyek?
Nem értem, 13 évesen mi a francért kell dugni. Csinálhatnál értelmesebb dolgokat is, például megtanulhatnál magyarul írni.
Még mielőtt bárki kérdezné, hogy honnan tudom, hogy 13: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__1459..
A barátnŐm nem szeretne le SZÜNET feküdni SZÜNET velem VESSZŐ mert el SZÜNET monDtam SZÜNET neki VESSZŐ hogy mivel nagYOn sokat masztizok VESSZŐ már nem SZÜNET bÍrom olyan sokáig az elélvezést PONT. Mit SZÜNET tegyek?
SegÍTSetek LéGY SZÍves
Szex helyett olvassatok sokat, akár felvilágosító irodalmat, még mielőtt a következő kérdésed arra vonatkozna, hogy lehet-e terhes, ha mondjuk a melltartó rajta marad szex közben. Aztán majd 3-4 év múlva térjünk erre vissza. Addig még a péniszed is nőni fog, meg talán a tudásod is jobb lesz.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!