Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is taszít ha egy nőnek izzadságszaga van? Ma a villamoson volt szerencsém hozzá, pedig nagyon jól volt öltözve.
Szegénynek lehet csak épp egy rossz napját kaptad el :D
Ebben a melegben egész nap, főleg munka után nehéz nem izzadtnak lenni :/ (bár hónaljat mosni lehet )
Akkor viszont már nagyon taszító, ha ez rendszeres " valakinél".....:/
#10 teljesen igazad van! Ugyanannak a nőnek az illata egyesek számára kellemes, másoknak büdös.
Hogy a tudat alatti mennyire vett részt a párválasztásban nem tudom, de olyan feleséget választottam, akinek az illata izzadtan is kellemes számomra. Lehet, hogy megbotránkoztok azon amit elárulok: annyira szeretem a testének az illatát, hogy sokszor nem is mostam le az izzadtságszagát, punciillatát a kezemről, arcomról, farkamról, hogy érezzem, amíg lehet.
Nagyon utálom, ha valamilyen dezodorral megpróbálja elnyomni az illatát. Még azt sem csípem, ha illatos szappant használ, vagy illatos mosószert, öblítőt. Viszont nem szeretem a hajának az illatát, a festéshez, dauerozáshoz használt vegyszerek tartósan beleivódnak, és mire többszöri mosásra eltűnnének, újra elmegy fodrászhoz.
Egyébként elég jó az orrom, fogamzásgátlóként is a szaglásomat használtuk. A hónaljának az illatából meg tudtam mondani, mikor van peteérése.
Lehet, hogy nem vagyok százas, de szeretem a ló, a tehén illatát is. (igaz, gyerekkoromban sokat aludtam a nagyanyáméknál istállóban.)Szeretem a tiszta virágilatokat is. De a kölninek, dezodornak, WC illatosítónak kikiáltott kotyvalékokat kifejezetten utálom. Ha sokáig érzem a szagát, ideges leszek tőle. Ezeknél százszor jobb a testszag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!