Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket is taszít ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket is taszít ha egy nőnek izzadságszaga van? Ma a villamoson volt szerencsém hozzá, pedig nagyon jól volt öltözve.

Figyelt kérdés
2018. júl. 31. 20:03
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen melegben mindenki megizzad valamennyire, és nincs mindig lehetőség azonnal megmosakodni, felfrissíteni magunkat. Ettől még nem válik igénytelenné valaki, ha egyébként ügyel arra, hogy tiszta, ápolt legyen az aktuális lehetőségeihez mérten.
2018. aug. 1. 13:44
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Szegénynek lehet csak épp egy rossz napját kaptad el :D

Ebben a melegben egész nap, főleg munka után nehéz nem izzadtnak lenni :/ (bár hónaljat mosni lehet )

Akkor viszont már nagyon taszító, ha ez rendszeres " valakinél".....:/

2018. aug. 1. 23:47
 23/27 Juliusz48 ***** válasza:
Sajnos az emberek többsége el sem jut tudatilag odáig, hogy az izzatság szagát nagyban befolyásolja az elfogyasztott táplálék és gyógyszer. Pl a sok B12 vitamint fogyasztók amint megizzadnak érezhetően tolják ki a bőrükön a szagát. A bőrön lévő élősködők nedvesség hatására nekikezdenek a tejsavas erjedésnek, és aki találkozott már savanyú káposztával, az ismeri annak penetráns illatát, de attól az még lehet nagyon finom. Egy egyéblént magára adó embertársunk, valószínűleg szintén zavarban van a nap folyamán kialakult szagok miatt, de általában nincs az embereknek módjuk ezt az elfoglaltságuk közben módosítani, és az ész nélküli spray használat sem javít sokat a helyzeten, hacsak a szaghoz keveredett dezodor illat, az utasok egy része számára nem jelent kívánatosabb hatást.
2018. aug. 2. 08:33
 24/27 attisattis ***** válasza:
Engem nemhogy nem zavar, de kifejezetten beindít a női izzadság szag.
2018. aug. 2. 10:04
 25/27 anonim ***** válasza:
xDDDD ez a savanyú káposztás hasonlat nagyon nagy xDDDDD
2018. aug. 3. 22:39
 26/27 anonim ***** válasza:

#10 teljesen igazad van! Ugyanannak a nőnek az illata egyesek számára kellemes, másoknak büdös.

Hogy a tudat alatti mennyire vett részt a párválasztásban nem tudom, de olyan feleséget választottam, akinek az illata izzadtan is kellemes számomra. Lehet, hogy megbotránkoztok azon amit elárulok: annyira szeretem a testének az illatát, hogy sokszor nem is mostam le az izzadtságszagát, punciillatát a kezemről, arcomról, farkamról, hogy érezzem, amíg lehet.

Nagyon utálom, ha valamilyen dezodorral megpróbálja elnyomni az illatát. Még azt sem csípem, ha illatos szappant használ, vagy illatos mosószert, öblítőt. Viszont nem szeretem a hajának az illatát, a festéshez, dauerozáshoz használt vegyszerek tartósan beleivódnak, és mire többszöri mosásra eltűnnének, újra elmegy fodrászhoz.

Egyébként elég jó az orrom, fogamzásgátlóként is a szaglásomat használtuk. A hónaljának az illatából meg tudtam mondani, mikor van peteérése.

Lehet, hogy nem vagyok százas, de szeretem a ló, a tehén illatát is. (igaz, gyerekkoromban sokat aludtam a nagyanyáméknál istállóban.)Szeretem a tiszta virágilatokat is. De a kölninek, dezodornak, WC illatosítónak kikiáltott kotyvalékokat kifejezetten utálom. Ha sokáig érzem a szagát, ideges leszek tőle. Ezeknél százszor jobb a testszag.

2018. aug. 4. 00:53
 27/27 anonim válasza:
Gusztustalan. Ezért is van autóm. Ruhára van pénze, szappanra nincs.
2018. aug. 6. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!