Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket is taszít ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket is taszít ha egy nőnek izzadságszaga van? Ma a villamoson volt szerencsém hozzá, pedig nagyon jól volt öltözve.

Figyelt kérdés
2018. júl. 31. 20:03
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
72%
Nem tudom, engem maga a hónaljszag zavar, nem szoktam nézni, hogy kitől származik, de gondolom, ha a férfi lehet disznó, akkor büdös is lehet, igaz-e, Shrek?
2018. júl. 31. 20:34
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha mindig rosszagú valaki(férfi vagy nő, mindegy) az lehet betegségtől is, vagy műszálas ruhától, allergiás a dezodorokra, hintőporra, vagy egyszerűen otthon nem látta nem tanították meg neki hogyan tisztálkodjon alaposan és ápolja a testét, ilyen is van. De olyan eset is előfordulhat amit az egyik válaszoló említett, hogy elfelejtette aznap reggel bekenni magát.

Ha csak szimplán igénytelen akkor igen, nagyon zavaró, mit lehet ezzel kezdeni.

2018. júl. 31. 20:47
 13/27 anonim ***** válasza:
87%
Azért egy friss aznapi izzadságnak nincs olyan durva szaga. A gond akkor van mikor egy nap már beleizzadtál valamibe és másnap is abba izzadsz bele, akkor jön sokkal jobban ki a szag, amúgy a friss izzadság nem olyan vészes hogy egy dezodor ne tudna rajta segíteni.
2018. júl. 31. 20:49
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát sorry, meleg van, izzadós vagyok. :D
2018. júl. 31. 20:51
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen időben hogyan lehet nem megizzadni? Nagyon örülnék neki, ha valaki erre tudna valamilyen választ adni. Én ma össze-vissza rohangáltam a városban, mert csomó mindent el kellett intéznem, különböző papírokat kellett beszereznem, több helyre is el kellett mennem bevásárolni stb., szóval mozgalmas napom volt. Úgy indultam el otthonról, hogy megfürödtem, hajat mostam, felöltöztem tiszta, illatos ruhába és használtam dezodort, parfümöt is, de kb. egy óra múlva már folyt rólam a víz... Biztos látszott is rajtam, hogy csupa izzadság vagyok és gondolom érezni is lehetett rajtam, de ez van, nem tudok vele mit csinálni. Ha már leizzadtam, akkor fújogathatok magamra minden vackot, nem lesz semmi eredménye...

Én sosem szoktam kiakadni ilyesmin, mert szerintem nincsen értelme. Persze, senki sem örül neki, ha más izzadságát kell szagolnia és annak sem, ha saját magáról folyik az izzadság, de nem lehet vele mit csinálni.

2018. júl. 31. 21:01
 16/27 anonim ***** válasza:
93%
Nektek sincs rózsaillatotok... Persze mindig a nő legyen tökéletes mi? Nyomorékok.
2018. júl. 31. 21:14
 17/27 anonim ***** válasza:
0%
Lehet nem kellene 30 fokban kabátban lenniük.:D
2018. júl. 31. 21:37
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki izzad ebben a melegben,de sokban befolyasolja a ruha szovete,az illeto (tul)sulya, szorzet mennyisege es a dezodor hatekonysaga. Az alapjan h vki kanikulaban hagymaszagu egyszer,nem vonnek le messzemeno kovetkezteteseket a higieniajara vonatkozoan.
2018. júl. 31. 21:39
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Nyilvan a sajatodat nem erzed mert egesz nap elkiser. Iyen melegben mindenkinek az van.
2018. júl. 31. 23:41
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Vannak bizonyos pólóim amik jól néznek ki, de fura szaga van ha beleizzadok. Hiába borotválom a hónaljamat, naponta 1-2 szer tusolok, használok dezodort, parfümöt,előfordult már.
2018. aug. 1. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!