Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » És ha úgy ismerkedem, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

És ha úgy ismerkedem, hogy átülök egy tragacsba a felső kategóriás kocsim helyett? Az már egy szűrő, nem? Meg mondjuk hozzáöltözök. Gondolj mondjuk egy kettesgolfra'. Hámé'?

Figyelt kérdés
2018. júl. 31. 08:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
88%

Szoval nem mind olyan elmebeteg mint Te 😂

Amugy meg szerintem inkabb Trabival csajozz...

2018. júl. 31. 09:03
 12/14 anonim ***** válasza:
90%

12: :DDD

Nem bántjuk mi a fajtádat, sőt! Örökké hálásak leszünk, amiért igénytelenek vagytok, nem volt agyatok tanulni, és így nem nekünk kell a csatornát tisztítatni, meg szemetet szállítani! ;DD

2018. júl. 31. 09:17
 13/14 anonim ***** válasza:
Egy baj van csak batya, az élet nem így működik...
2018. júl. 31. 11:22
 14/14 A kérdező kommentje:

höhhöhhö..szerinted az önirónia mit takar? jajj de gyenge vagyol'..

másik..nem is bíznám ilyen lusta emberekre egy többszáz évre készülő ház felhúzását, nyugi..nem lenne jó világ ha összehánynátok..

harmadik..az élet sokféleképpen működik..engem sokszor megnéznek csumretkesen, melóból jövet is, úgyhogy megtehetem..

na szép napot mindenkinek..nem pontoztam sehova

2018. júl. 31. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!