Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban ők lennének a felső kategóriás nők?
Amikor szép meg elérhetetlen nőket emlegetnek, mindig kiderül, hogy valami ilyesmiről van szó.
De mi ebben a szép?
A szépsége nem más, mint póthaj, vakolat és (aki megengedheti magának) palsztika.
Egy ilyen lány szerintem sokkal szebb:
mégsem utánuk epekedik a többség...
Az egyszerűbb/primitívebb emberek szerint szebbek az elsőként linkelt nők.
Amúgy azt vágod, hogy a természetesnek tűnő lányos képeket retusálták? De persze retus nélkül is gyönyörűek.
Tévedsz.
Ez egy sztereotíp dolog. A legtöbb férfi nem az első kupac után epekedik vagy legalábbis az értelmesnek mondható férfiak, hanem a másodikhoz csoporthoz hasonlóakért. Csak a nők szeretik azt hinni és mondogatni maguknak, hogy a sminkelt ribik számítanak szép nőknek.
Pont olyan ez minthogy sok férfi a kigyúrt testre hiszi, hogy az kell a nőknek. Holott egy egyszerűen sportos, átlag testű jóképű, sármos sokkal jobban tetszik a nőknek mint egy gyurma.
Hasonló férfiakért sírnak a nők általában és nem a koxos, trikós, gyúrósok után. Az ilyenek tudják végigkúrni az összeset.
Nekem is a második csoport jön be jobban. Bár én nem vagyok annyira odáig az ilyen szép vonalakkal bíró nőkért. Hétköznapibbak jobban megmozgatnak, meg amúgy sem vagyok az akiért az ilyen nők bomlanának.
Pedig nekem sem kellene felső kategóriás nő.
Szépek, dögösek, csinosak, az ember utánuk fordul, az ágyából egyik férfi sem rugdosná ki szerintem (ahogy én sem), de nem kergetek lázálmokat és amúgy sem illenék össze ilyen nővel.
Egy átlagos külsővel rendelkező kocka lány inkább megfogna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!