Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hiszik egyes nők, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik egyes nők, hogy csak diplomával vagy valamilyen felső végzettséggel lehet egzisztenciát teremteni egy párkapcsolathoz?

Figyelt kérdés

Építőipari szakemberként lassan kimondhatom, hogy fényévekkel többet keresek mint a korosztályom diplomás rétege.

Mégis mikor megemlítem, hogy építőiparban dolgozom, egyből megy a lenézés és cinikus megjegyzések a nőktől.

Van normális kapcsolatom, és soha nem okozott gondot a csajozás mielőtt valaki kötekedne.

2018. júl. 10. 12:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%

A párkapcsolat nem igényel egzisztenciát, csak a választott életszínvonal igényel egzisztenciát.

31/f

2018. júl. 10. 12:45
 2/13 anonim ***** válasza:
89%

Nem az egzisztencia, hanem a szellemi színvonal miatt.

Elég ritka, hogy valaki azért lesz pl. àcs, mert ez az életcélja, egyébként simán le tudna diplomázni, olvasott, tájékozott, színházba járó ember. Ilyen is akad, de szerintem nincs 1%.

2018. júl. 10. 12:45
 3/13 anonim ***** válasza:
13%
én mindenkinek bekamuzom hogy diplomáztam töriből meg magyarból aszt kész.
2018. júl. 10. 12:48
 4/13 anonim ***** válasza:
21%

Nem ezt hiszik csak bizonyos diplomák a jók.

Pl az enyém proginfo az tényleg komoly és nagyon jó egzisztenciát tudok teremteni vele.

Nem az a bajuk,hogy mivel foglalkozol hanem sokan csak oda mennek mert máshova nem kellenek,sőt csak elmelegednek.

2018. júl. 10. 13:02
 5/13 anonim ***** válasza:
76%

Előző, én is proginfót végeztem, én nem mondanám ezt a diplomát komolynak. A tudás lehet hogy az, de maga a diploma komolytalan és nem nehéz egyáltalán.

Amúgy, kérdező én sem tudom. Édesapám is építőiparban dolgozik és mindegyik gyerekének tudott egy-egy lakást venni kezdőlöketként. A vőlegényem szintén nem diplomás, mégis többet keres mint én, pedig én is jó színvonalon élek. Nem ettől függ.

2018. júl. 10. 13:06
 6/13 anonim ***** válasza:
24%
egyébként csak annál hiszik aki nem tetszik nekik annyira. aki tetszik nekik annak mindegy van-e diplomája. a nők nem ésszel választanak partnert.
2018. júl. 10. 13:16
 7/13 anonim ***** válasza:
72%
Figy, ezeket az állításokat nagyrészt még egyetemi BSc tagozatot végző lanykak írják nulla munkahelyi tapasztalattal. Később ők is biztosan rájönnek, hogy szimpla közalkalmazottként ahova elég lesz a diplomájuk, nem fognak 500-600 nettot keresni. Ismerek azért pár diplomast és egyik sem daruval emeli ki a pénzt a yachtjából.
2018. júl. 10. 13:17
 8/13 anonim ***** válasza:
93%

nem hiszik ezt. de nullához konvergál azoknak a száma, akik gyári munkásként, bolti eladóként, pincérként/pincérnőként stb olyan jól élnének.

na meg ugye a műveltség, intelligencia is elég fontos tényező. vagy ne mondd nekem, hogy az építőmunkások munka közben komoly témákat vitatnak meg nap mint nap.

nyilván van és lehet kivétel, de szerintem érthető, hogy az ember nem erre a <1%-ra gondol.

a nem diplomások a diplomásokat szidják (irigység stb), a diplomások meg a nem diplomásokat (arrogancia stb). mindkettő elég gáz.

egyébként a diplomának előnye az is, hogy általában nem olyan megterhelő a munka, nagyrészt szellemi munka, ami szerintem pl kellemesebb.

2018. júl. 10. 13:46
 9/13 anonim ***** válasza:
4%

2!

ezt ugye le sem írtad.

ennyire nem lehetsz sötét.

szerinted az értelmesek mennek egyetemekre?

mégis ki az értelmes?

nem az aki megkeres 50 milliót mire előállsz az első önéletrajzoddal?

ohh de nagy a rendszerimádat..

2018. júl. 10. 13:46
 10/13 anonim ***** válasza:
54%

Na igen. :)

Kíváncsi lennék az egyetemisták hány százaléka megy hétvégén inkább színházba mint kocsmába vagy buliba. Biztos ilyen is akad, de szerintem nincs 1%.

2018. júl. 10. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!