Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hiszik egyes nők, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik egyes nők, hogy csak diplomával vagy valamilyen felső végzettséggel lehet egzisztenciát teremteni egy párkapcsolathoz?

Figyelt kérdés

Építőipari szakemberként lassan kimondhatom, hogy fényévekkel többet keresek mint a korosztályom diplomás rétege.

Mégis mikor megemlítem, hogy építőiparban dolgozom, egyből megy a lenézés és cinikus megjegyzések a nőktől.

Van normális kapcsolatom, és soha nem okozott gondot a csajozás mielőtt valaki kötekedne.

2018. júl. 10. 12:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
24f Most költöztem Budapestre, egyetemet nem fejeztem be, IT-ba dolgozom... Az a nő aki ezt gondolja nyugodtan kereshet diplomást magának :)
2018. júl. 10. 14:34
 12/13 anonim ***** válasza:

A buli és a színház nem zárja ki egymást.

Nekem a műveltség fontos, nem a kereset. Készséggel elhiszem, hogy az építőiparban többet keresel, mit egy tanár vagy egy ügyvéd mondjuk a földhivatalnál. Mégis kicsi az esélye, hogy színházba jössz velem vagy megvitatjuk Nitzsche műveit. Bár ki tudja. :-)

2018. júl. 10. 15:28
 13/13 anonim ***** válasza:
Azért választ sok diplomás nő szintén diplomás férfit, mert nem akarja egész életében azt hallgatni, hogy bibibi én diploma nélkül is többet keresek, mint te. Lásd kérdező első mondata.
2018. júl. 10. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!