Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők, mennyire zavar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, mennyire zavar titeket egy kis kancsöcs egy egyébként minden más szempontból okés férfin? (Feltéve, hogy a tulajdonosa dolgozik az eltüntetésén. )

Figyelt kérdés

#man boob
2018. júl. 30. 19:28
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Nem nagyobb mint a tiéd. Hacsak nem 13 éves vagy (remélem, nem, mert akkor hazudtál a regisztrációnál, és hazudni csúnya dolog).

2018. júl. 30. 21:02
 12/22 anonim ***** válasza:
Szerintem most a gyakori népe szénné röhögi magát. :D
2018. júl. 30. 21:04
 13/22 A kérdező kommentje:

Már megérte. :D

2018. júl. 30. 21:09
 14/22 anonim ***** válasza:
53%

Ha az ÉN 13 éves kori mellemnél nagyobb, mehetsz Playboy nyuszinak.

Zavarna. És biztos el lehet tüntetni?

2018. júl. 30. 21:18
 15/22 A kérdező kommentje:

Persze hogy el lehet. Szálkásodni kell azon a tájékon (is). Ha nagyon nem megy, mert hormonális oka van, akkor meg műtétileg lehet korrigálni, de ez általában szükségtelen.

(Bocs, hogy alábecsültem becses kebleidet... :D )

2018. júl. 30. 21:23
 16/22 anonim ***** válasza:
Hát a páromnak is van kicsit de engem abszolut nem zavar (eddig nem is gondolkodtam ezen mert ugy szeretem ahogy van).
2018. júl. 30. 21:50
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kérdés mondjuk kicsit betegesebben van feltéve, de a lényeg ugyanaz.

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Elnézést, engem zavarna. Ha nagyon jóképű férfiről lenne szó akkor sem tudnék így vonzódni hozzá. Bocsánat:/

A kancsöcsön én is nagyon nevetek 😂

2018. júl. 30. 23:04
 18/22 A kérdező kommentje:
Nem ennyire extrémre gondoltam, ez már a hormonális eset. Csak egy kis zsírpárnára.
2018. júl. 30. 23:39
 19/22 anonim ***** válasza:
Ha tudsz linkelj hasonlót, úgy konnyebb.
2018. júl. 30. 23:49
 20/22 anonim ***** válasza:

Ezeken az elnevezéseken szétröhögtem az agyam :D

Köszi Kérdező!

Én úgy tudtam, hogy ilyen kancsöcse (XDDDD) max az elhízottabb férfiaknak van. Szóval, ha állításod szerint nincs rajtad olyan sok felesleg, akkor én mindenképp elgondolkodnék egy endokrinológiai vizsgálaton. Mert attól, hogy nem extrém nagy, még lehet hormonális probléma a háttérben. De egy megközelítőleg hasonló méretű "úrkebel"-ről (:D) készült kép tényleg hasznos lenne, hogy tudjuk kb. te mit értesz ezalatt.

2018. júl. 31. 04:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!