Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Uraim, nem zavar titeket,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Uraim, nem zavar titeket, hogy lassan a szebbik nem az erősebb nem is lesz?

Figyelt kérdés

Annyi töketlen pasi rohangál, hogy az már félelmetes. Annyi mindent kell helyezték megoldanunk. És csodálkoznak sajnos a normális férfiak is, amikor kosarat kapnak, mert egy nagyra nőtt gyereket látnak benne is kapásból?

Nem azt mondom, hogy minden férfi töketlen, és mi nők meg aztán nem tudnánk éhen halni egy konzerv mellett, mert mindenre van ellenpélda. De van egy egyre élesebben látható réteg, ahol a nők bizony lenyomják a pasikat, igen még a férfi munkában is, és nem azért van egyedül mert ronda, vagy kibírhatatlan, hanem nem akar egy felnőtt gyereket társ helyett.

Mielőtt elkezdtek nekem esni, nem általánosításnak szánom, nem pasi fikázásnak, sem nő magasztalásnak, attól is kíméljetek meg, hogy majd jól oda mondom, te akartad azt a pasit, mert nem erre vagyok kíváncsi.

2018. júl. 28. 18:39
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
25%

"nem pasi fikázásnak, sem nő magasztalásnak"

dehogynem. Én is ismerek ilyen nőt, ócsárol is. De azért segítsek neki ebben abban...

2018. júl. 28. 18:43
 2/18 A kérdező kommentje:
Megjegyzéseket ide kerék, kulturált formában. Én csak olvasom a véleményeket, és nem kérek privát üzenetet.
 3/18 anonim ***** válasza:
8%

A nők alkalmazkodóbbak. Jobban alkalmazkodnak egy rossz rendszerhez.

Viszont nem elég kreatívak és erősek újat/jobbat építeni.

Tehát egy rossz országban jobbak, mert könnyebben megtalálják a réseket és a lehetőségeket, amik már meg vannak teremtve. Elfogadóbbak, könnyebben beállnak a sorba.

De ők a gonosz ötleteket is csak követik. Ellenállást sosem tudnak tanúsítani. Ezért kellenek a férfiak.

Ha nőkön múlna minden, mindenki csak igent bólogató bábú lenne.:D

4/18 anonim ***** válasza:
81%
Férfiként: szerintem jogos a felvetés. Érdemes utánaolvasni az átlag tesztoszteronszint csökkenésének a nyugati országokban.
2018. júl. 28. 18:47
 5/18 anonim ***** válasza:
54%
Engem nem zavar. Ha tőlem erősebb lesz, azt elfogadom:)
2018. júl. 28. 18:49
 6/18 anonim ***** válasza:
20%
Ha erőszakkal beleavatkozunk a természet "rendjébe", annak vannak következményei. Olyanok is, amik nem tetszenek.
 7/18 anonim ***** válasza:
40%
Nem tudom mirol beszelsz.
 8/18 anonim ***** válasza:
69%
Sajnos kénytelen vagyok igazat adni, én férfiként mondom, hogy a környezetemben a korosztályomban azt látom, hogy nagyra nőtt gyerek fiúk és túlságosan komoly, felnőtt nőket látok. Nyilván nem mindneki ilyen, de egyetemi közegben ez eléggé jellemző. Sok olyan nő van egyébként, aki összejön ilyen fiúkkal, az összes pár, akiket ismerek, pont ilyen, hogy van egy gyerekes kisfiú a csaj meg olyna, mintha az anyukája lenne. Ez egyébként nem a férfiak vagy a nők hibája, hanem a hirtelen drasztikus társadalmi változások okozhatják. A nők sokkal szorgalmasabbak mint a férfiak ezért egyre inkább többre viszik, a férfiakat valahol ez frusztrálja, hogy úgymond a "nők jobbak náluk valamiven", mert azt a hülyeséget mantrázta beléjük a társadalom, hogy "egy férfinak mindenben jobbnak 'kell' lennie, mint egy nőnek", ami marhaság és nem is igaz, viszont amikor ez bekövetkezik, az a férfit kellemetlen helyzetbe hozza. A nők meg még inkább belelkesülnek, ha lekörözhetik a férfiakat, nekik nincs vesztenivalójuk, mert úgymond ők a "gyengébbik nem". Szóvala férfiak egy jó része belefárad a nőkkel való versengésbe és inkább meg sem próbál velük lépést tartani, mert ha jobban is teljesít egy nőnél akkor sem kap elismerést, viszont ha rosszabbul, akkor kigúnyolva érzi magát, úgy érzi csak veszíthet ezzel, ez egy elég hülye gondolkodás, de sok férfitársam gondolkodik így. Én azonban nem ezt teszem, de attól még látom, mi megy körülöttem.
2018. júl. 28. 18:54
 9/18 anonim ***** válasza:
Ismerek egy 19F-it aki külön kimondta nekem ha egy nő akar tőle valamit hódoljon be neki mert ő senki után nem fog menni ,de csak is ha az illető pont olyan ,mint ő maga.
2018. júl. 28. 19:46
 10/18 anonim ***** válasza:
Csernus doki eppen errol beszel itt: https://www.youtube.com/watch?v=U55IkxBGaQM
2018. júl. 28. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!