Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uraim, nem zavar titeket, hogy lassan a szebbik nem az erősebb nem is lesz?
Annyi töketlen pasi rohangál, hogy az már félelmetes. Annyi mindent kell helyezték megoldanunk. És csodálkoznak sajnos a normális férfiak is, amikor kosarat kapnak, mert egy nagyra nőtt gyereket látnak benne is kapásból?
Nem azt mondom, hogy minden férfi töketlen, és mi nők meg aztán nem tudnánk éhen halni egy konzerv mellett, mert mindenre van ellenpélda. De van egy egyre élesebben látható réteg, ahol a nők bizony lenyomják a pasikat, igen még a férfi munkában is, és nem azért van egyedül mert ronda, vagy kibírhatatlan, hanem nem akar egy felnőtt gyereket társ helyett.
Mielőtt elkezdtek nekem esni, nem általánosításnak szánom, nem pasi fikázásnak, sem nő magasztalásnak, attól is kíméljetek meg, hogy majd jól oda mondom, te akartad azt a pasit, mert nem erre vagyok kíváncsi.
Ha a fizikai erőről beszélünk, akkor igen, tényleg baj van! - Egy középiskola mellett lakom, és úgy 20 éve még jött egy csapat srác, bedobták a labdát, átmásztak a 4 méteres kapun, és sötétedésig fociztak... Ma már ilyen nyúzga, pálcika végtagú, ecsetfejű szánalmas hulladékgyerekek vannak, akik testnevelésből eleve fel vannak mentve, és fizikai munkára abszolút képtelenek... Bele sem merek gondolni, hogy egyszer ezekkel kell majd harcolni az arabokkal szemben.
De az ismerőseim, rokonaim gyerekei is ugyan ilyenek, szoktam is őket szivatni, mikor mindenki engem hív fát vágni, mert "A 20 éves Danika nem tud fát vágni."
27/F
En szeretem a gyerekeket. Ezert szexelek 17 eves fiukkal.
N/36
Az sokkal jobban zavar, hogy egyáltalán megszülettem és hogy még mindig élek.
Egyébként miért kéne zavarjon, hogy sikeresebbek az iskolában és a munkahelyen?
Megvan rá a lehetőségük és élnek vele. Tökre lesz*rom.
Másrészt mindegy, hogy én hogyan teljesítek az életben a nőhöz képest. Akár jobban, akár rosszabbul, úgysem fogok kelleni egynek sem.
29F
Kedves kérdező, rohadtul nem értek egyet. 28 éves férfi vagyok, orvosként dolgozom, teljesen ellátom magam, van hobbim, sportolok.
Lassan feleségét, családot szeretnék, de erre jelenleg kevés esélyt látok, mert a mai nők jelentős része rohad nagy nulla. A fiatal nőkön azt látom, hogy iszonyatosan értelmiséginek gondolják magukat de iszonyat nem azok, szinte mind egyetemre jár de főleg büfé ruhatár szakokra, lehetőleg sokáig több szakra, hogy minél tovább lehessen apuci anyuci pénzén élősködni,aztán a végén lesz két három értéktelen papírjuk amivel 26-27 évesen elkezdenek szaros százezerért dolgozni, de ez még a jobbik eset. A maradék kijön gimiből és fogalma sincs mit kezdjen magával. Téng leng az életben és nem csinál semmit, apu anyu pasi eltartja. És nem érdekli semmi.
Mostanában randin már örülök ha a csaj legalább annyit ki tud nyögni hobbiként, hogy sorozatokat néz és nem azt kapom válasznak hogy lóg a barinőkkel. Sportolni? Luxus, ráadásul a kondi kívül más sportot nem ismernek. Kirándulni? Kimenni a természetbe? Az fárasztó koszos és még kullancsok is vannak... Huuu
Műveltség? Olyan nincs, ponyvás kívül nem olvasnak, filmek terén is csak az aktuális marvel dc fossa vannak képben... Olyanról hogy főzés sütés ne is beszéljünk...
És mindezek mellé olyan orbitálisan nagy az arcuk, hogy az hihetetlen...
Én elhiszem hogy problémád van a mai férfiakkal, de a mai nőkkel sokkal nagyobb gáz van.
Ó és igen, általánosítok, általánosító kérdésre általánosító válasz. Lehet lepontozni. Megcáfolni.
Nagyszerű, hogy TE orvos vagy és önellátó, de a kérdés nem rólad szólt, hanem egy általános jelenségről. Akinek nem inge...
Tény és való, hogy a mostani fiatal generáció nem igazán tudja, hogy merre induljon az életben, de az egyetemi szakok közötti ingadozást és linkeskedést én egyáltalán nem látom nő-specifikusnak. Mind a két nemből vannak olyanok, akik csak időhúzásként járnak egyetemre. Nem mellesleg nekem herótom van attól, hogy bármilyen szakot is ruhatár-büfészaknak nekeveznek, mert szerintem nem létezik felesleges tudás, mindenféle ismeret csak gazdagíthat egy embert. A jó munkahely meg nem csak végzettség, hanem rátermettség kérdése is. A szuperjó diplomáddal is kitörölheted, ha nem tudsz élni az álatala nyújtott lehetőségekkel.
Abban is van igazság, hogy a mostani 20-30 közötti generáció a szabaidejében sem képes feltalálni magát. De attól, mert valaki nem szeret mondjuk kirándulni, még nem lesz maga a sátán, csak más lesz az érdeklődési köre, mint neked. Nem kell ezen ennyire kiborulni. Ha meg egyáltalán nincs érdeklődési köre, akkor levonod a megfelelő következtetéseket és továbblépsz.
A műveltséget pedig csak a nőkön számonkérni, miközben a férfiak többsége sem áll a helyzet magaslatán, pedig enyhén szólva pofátlanság. Nem beszélve a klasszikus sütés-főzés témaköréről: neked sem fog ám leesni a karikagyűrű az ujjadról, ha megfogsz egy fakanalat.
Úgy látom az "orbitálisan nagy arcért" neked sem kell ám a szomszédba menni.
A legtöbb mai fiúcska szerint csak azért van baj a mai nőkkel, mert már nem kuss a nevük.
Hogy a kérdésre is válaszoljak, én azt látom, hogy van egy tendencia, amely mentén a nők úgy általában egyre inkább határozottabbak lesznek, míg a férfiak egy részében ezzel párhuzamosan egyfajta határozatlanság/gyengeség alakul ki. Szóval az erőviszonyok (nem fizikai értelemben) kezdenek eltolódni. A korábbi elnyomás idején nagyon egyoldalúan összpontosult minden a férfiak kezében, így egy kiegyensúlyozatlan erőviszony állt fenn. A társadalmi változások hatására ez az erőviszony kezd átbillenni a másik oldalra, de még messze nem járunk a folyamat végén. Mint az inga, a társadalmi változásoknak is van egy felfutási ideje, és amikor túltolják, csak akkor kezd el visszatérni a középpont felé, és utána már nem igen fog túlmenni rajta, mert már ismerős lesz mind a két (káros) véglet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!