Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak valóban nem szeretik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak valóban nem szeretik a humoros nőket?

Figyelt kérdés

Sokszor hallom, hogy egy nő inkább okos, intelligens legyen. A humor inkább a pasik asztala, ne vegyük el tőlük ezt a szerepet.

Mégis a tapasztalat mást mutat. A munkahelyemen kevesen vagyunk fiatalok, rajtam kívül három lány van, aki 25 év alatti és 5-6 pasi. Ez a néhány srác kivétel nélkül egy olyan lányba van belezúgva, aki folyton viccelődik, csipkelődik velük, pedig szerintem négyőnk közül külsőre benne van a legkevesebb.

Akibe én bele vagyok zúgva srác is nyiltan érdeklődik a lány iránt és saját elmondása szerint a belső tulajdonságai miatt, főleg a humora veszi le a lábáról.

Máskor is vettem már észre, hogy a pasik az ilyen vihogó lányok után futnak.

Nekem is van humorérzékem, de bármin nem tudok röhögni és nem kedvelem az erőltetett mókázást.

Inkább okos vagy humoros nők tetszenek nektek?

Légyszives olyan választ ne írjatok,hogy mindkettő, mert arra lennek kiváncsi, hogy melyik a fontosabb számotokra?

2018. júl. 29. 22:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

#7: erre nem tudok választ adni.

Ha az 1-és azért erti a humort akkor nagyon jó.

Egyébként mi férfiak általában nem vagyunk a pár keresésében ennyire listázósak, mint a nők, én mindkét nőt el tudnám képzelni, ezen a téren döntetlenre állnak

2018. júl. 29. 23:17
 12/15 anonim ***** válasza:

Én egy igazi humoros csaj voltam a suliba.

Fel szólaltam néha de emlékszem jokat nevettek a többiek meg persze én is magamon, néha olyan jokat mondtam.

Nekem ez is adott egy kis önbizalmat.

Illetve ez miatt is szerettek ennyire.

Nemtudom a munkahely más kategória e,mer ugye ott már felnőttek vannak.

2018. júl. 29. 23:18
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom. Én lány létemre azt gondolom elég jó humorom van és nem érzem úgy hogy ezt el kéne rejtenem mert a pasik nem szeretik. Társaságban is gyakran viccelek és ha nem így lenne nem önmagam adnám.

Így könnyebben is barátkozok, ismerkedek stb. Nekem inkább az a tapasztalatom hogy a humor oldja a feszkót és jól összehozza az embereket. És nem az idétlen vihogásról beszélek.

2018. júl. 29. 23:25
 14/15 anonim ***** válasza:
Humoros nő renden, de ha a humora gúnyos, lekezeő mondanivalója van, akkor nem a esetem.
2018. júl. 29. 23:46
 15/15 anonim ***** válasza:
Én nőként a természetemből adódóan világ életemben komoly voltam, már tiniként sem tudtam mindenen vihorászni. Szeretem a vicces dolgokat és embereket, de ebben a tekintetben nagyon válogatós vagyok (pl nem tudom viccesnek tartani az irigy hónaljmirigyet vagy a youtube-on az agyukat játszó tinifiúkat). A férfiak általában unalmasnak és gáznak tartanak emiatt.
2018. júl. 30. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!