Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha szőrös egy nő karja milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szőrös egy nő karja milyen véleményetek lesz róla? Mai világban mennyire "baj" ha egy nő nem akar azzal szórakozni hogy eltüntesse mert őneki jó így is?

Figyelt kérdés
2018. júl. 28. 18:49
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

"női nemi jelleghez nem tartozik hozzá az erős szőr"

Akkor miért nő egy csomó nőn erős szőr?

2018. júl. 30. 12:43
 22/26 anonim ***** válasza:

Mellesleg én minden szőrt undorítónak tartok. A hajat addig nem, míg ki nem hullik egy szál, utána kész vagyok.

A saját szőröm is undorít, és másoké is. Nem tudom azt megérteni, hogy egy dolog csak bizonyos embereken zavar.

2018. júl. 30. 12:44
 23/26 anonim ***** válasza:
0%

Látom idejött a Csubakka Gang, és lepontozott mindenkit, akik teljesen korrekt módon válaszoltak a kérdésre, csupán más véleményen vannak, mint ők. 😃

Válaszolva a kérdésre, elég illúzióromboló tud lenni a bunda egy csinosabb nő karján. Mintha egy rozsdás lemezfelni lenne egy jó autón. 😃 Tudom, szőrösnek teremtette a Jóisten Évát, de ezt a sztorit a civilizáció már felülírta. A férfiak is arcszőrzettel rendelkeznek alapból, aztán a 99%-uk mégis borotválja/nyírja valamelyest. Ez akkor miért nem probléma?? 😃 Hiszen ez se természetes!

Nem egy szép látvány a szőrzet egy nő karján, na. Ezért szedik le a külsejükre igényesebb nők.

2018. aug. 5. 12:59
 24/26 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar, ha valakit zavar a szőr, az zavar, ha csak nőn (vagy férfin) zavarja. Mondjuk a férfiakat érthető módon nem zavarja, hisz nem őket fogják más férfiak majom karokkal átölelni.
2018. aug. 5. 13:44
 25/26 anonim ***** válasza:

Nekem változó, néha leszedem, néha nem. A páromtól két év után kérdeztem, hogyan szeretné. Azt mondta, azt hitte, nekem alapból nincs vagy kevés, de ha szedtem, akkor ne szórakozzak vele, neki így is tökéletes vagyok.

26N

2018. aug. 22. 15:54
 26/26 anonim ***** válasza:

Attól, hogy valakinek szőrös a karja, még nem lesz igénytelen. Ez egy vele született állapot, de szerzett is lehet (én például úgy lettem módfelett szőrös nő létemre, hogy anyukámat utánoztam óvodás koromban, kisollóval vagdostam a karomról és a lábamról a szőrt, amikor ő borotvalkozott/epilálta magát és közben mosolyogva nézte, hogy mit csinálok, ahelyett, hogy kiverte volna a kezemből az ollót és jól elvert volna, vagy rám szólt volna, hogy ne csináljam, mert megerősödik a szőröm tőle és céltáblájukká válok a gonosz kisfiúknak/kislányoknak, majd a hasonszőrű felnőtteknek (bár ilyenekből egyre kevesebbel találkozok szerencsére). Gondolom, úgy volt vele, hogy ha neki kell, akkor nekem is kelljen, vagy nem tudom, mert később (már a tinédzser éveim vége felé) kiderült, hogy ő is ezt csinálta kiskorában magával, csak ő a bátyját utánozta, aki szintén borotvalkozott). Sok kisebb-nagyobb, hasonló dolgot tett velem még az évek során, állítólag puszta szeretetből, én a mai napig gyűlölöm érte. De ezt hagyjuk is, anyám külön posztot érdemelne, meg egy pszichiátert is kizárólagos használatra...)

Továbbá attól, hogy valaki nem szedi le azt, szintén nem lesz igénytelen. Ahhoz, hogy szőrösebb legyen egy nő bizonyos nőkhöz képest, még nem kell több vagy magasabb tesztoszteron szintjének lennie. Aki ezt nem hiszi el, kérdezzen meg nyugodtan egy endokrinológust, az majd felvilágosítja az ellenkezőjéről, ugyanis ez az egyik szakterülete, jobb esetben kutatási területe is, ha képezi magát (már pedig a jó orvosok olyanok, mint a programozók, minden nap tanulnak valami újat).

Az a baj a mai világban, és főleg ezzel a mindenkit mindenért leigénytelenező, pökhendi felfogással, hogy aszerint akkor vagy "normális", ha egyetlen egy, a valóságtól és az átlagostól, az EMBERITŐL! teljesen elrugaszkodott, egyen-ideálnak akarsz csak és kizárólag megfelelni.

Nincs olyan, hogy tökéletes ember. A tökéletes ember (és a róla alkotott kép) hazugság. Nekem nagy valószínűseggel nem az fog tetszeni, mint ami a másik embernek. Tök hülyeség ez a degradáló kategorizalas, ahogy egymást felcímkézzük, az a szőrös kezű, az az igénytelen, az a férfias (nő), az a ferfiatlan férfi(?),az a csupasz kukac, stb. El kellene ezeket már felejteni végre. Ha szeretsz valakit, ha igazán szereted, ezt is szeretni fogod benne. Persze amíg egyre csak a növekvő felszínesség és butaság a tendencia, erre kevés esélyt látok sajnos. Már hogy az emberek teljes szívükből tudják szeretni és elfogadni egymást. Nem a mindent eltűrő megalkuvásról beszélek!

Ha valaki boldog akar lenni, akkor elengedi ezeket a dolgokat, magával és másokkal szemben is.

2022. máj. 24. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!