Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szőrös egy nő karja milyen véleményetek lesz róla?
Mai világban mennyire "baj" ha egy nő nem akar azzal
szórakozni hogy eltüntesse mert őneki jó így is?
Lonely Island, hát te nem csoda, hogy lonely vagy. :D
2018. júl. 28. 20:25
Istenem basszàtok meg... Itt van egy nő aki naponta feltesz egy szőrös kérdést és mindenki hozzààllàstól függetlenül le van húzva. Legyél csubakka, 💣🐗
2018. júl. 28. 20:52
Ha téged nem zavar akkor felesleges leszedned. Csak azért mert ez a 'divat'.
2018. júl. 28. 21:32
14/26 A kérdező kommentje:
Én nem teszek fel naponta ilyen kérdést és nem is pontoztam senkit. Egymást pontozzátok(mármint ti, válaszolók).
Az a baj hogy ma már lassan az is elvárás hogy a férfi csupasz legyen és mint kiderült egyik-másik válaszból vannak akik komolyan ezt gondolják, ezt az irányt erőltetik lassan de azt mindenképp hogy a nönek kötelessége csupasznak lennie. Emiatt már a tizenéves korosztályban is ottvan a feszengés, megfelelési kényszer hogy nehogy kilógjanak, követnek minden hülyeséget és nagyon rossz irányba fejlődik a társadalom...
Azt hiszem összeszedem az önbizalmam és nem fog érdekelni a karomon lévő szőr, lesz@rom ha valakinek nem tetszik mert utálom ezt a feszültséget,feszengést amit az elvárások okoznak. Akinek nem tetszik ne nézze mert aztán biztos az a normális és egészséges ha vegyszerekkel keni magát az ember meg ilyenek meg levág olyat ami természetes módon nőtt rá és a világon semmi rosszat nem tesz.
Hosszú és sötét, szerencsére nem vastag a szőr a karomon. Senkit nem érdekel. Sosem bántottak miatta. Egyszer kérdeztem rá gimiben egy fiú barátomnál, ő azt mondta jobb lenne szőr nélkül, tudomásul vettem, kicsit fájt, de aztán úgy döntöttem, hogy a szeméremszőr, teljes láb, hónalj mellé én már lusta vagyok ehhez is, nem érdekel. És lám, másokat sem érdekel. Akinek ez fontos az sem azzal tölti az idejét, hogy a más véleményen lévőket győzködje, mert elkerülik egymást.
2018. júl. 28. 22:36
Én a múltkor a buszon láttam egy ilyen lányt (enyhén szőrös, csak közelről látható), de nagyon szép arca volt, tekintete, egyáltalán nem zavart. Ezerszer inkább egy ilyen lánnyal járnék mint a mai minden divatnak megfelelőssel, akik minden elhisznek és követnek amit a neten látnak/hallanak.
2018. júl. 28. 23:24
Szeretném, ha az a férfi, aki rajtam undorítónak látja a szőrt, saját magán is annak látná.
2018. júl. 29. 02:05
Micsoda femcsi érvek :D Sajnos az van,hogy a női nemi jelleghez nem tartozik hozzá az erős szőr,viszont a tesztoszteron velejárója az erősebb szőrnövekedés. Na ezért "undorító" nőkön a szőr és ezért nem látja magán egy férfi ugyanezt undorítónak.A férfi pl saját magán undorítónak látna két nagy csöcsöt ,de nőkön meg nem:) Ha a nő a nőiességét akarja hangsúlyozni akkor azt emeli ki, amiben más a férfiaktól biológiailag,mert ez teszi vonzóvá. Mindazonáltal egyáltalán nem probléma a kicsit szőrös kar,az még bőven a 'belefér' kategória.
2018. júl. 29. 06:36
Nincs róla semmilyen véleményem,lehet észre sem veszem,ha mégis, akkor sem zavar.Nem ezek az élet nagy dolgai. Felőlem a lába is lehet full szőrös, az sem zavarna. 19F.
2018. júl. 30. 09:06
Amíg nem bajszos, engem nem zavar!
2018. júl. 30. 11:01
Kapcsolódó kérdések: