Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkozó után írtam neki, hogy jó volt megismerni és köszönöm. Nem reagált rá. Mit tegyek, hogy jobban viseljem?
Van egy srác,akivel neten kezdtunk el beszelgetni..aztan na talalkoztunk . Sajnos en egy ideje nagyon nehezen nyitok . Nem randinak beszeltuk csak egy talalkozonak,varosnezesnek. O pozitiv volt es azon bolt ,hogy megnevettessen ,de en sajnos ma tenyleg nem voltam egy jo hangulatban...Erdekel a srac,de nagyon rossz erzes,hogy ezt elszurtam a nem erdeklodesemmel..persze probaltam azert,mikor hirtelen eszbekaptam ,hogy illene visszakerdezni...de nem tudtam viszonozni a pozitivitasat. Dicsergetett is ,de ezeket nehezen veszem,nem ugy reagalom mint egy normalis valaki. Pislogok egyet lehajtom a fejem es terelem a szot. Ugyanakkor ereztem azt, hogy jo volt egymas szemebe nezni....de elszurtam
Csalodtam magamban.
Elkoszoneskor kezet fogtam vele es elkoszontem..nem hivatalos..csak baratilag odanyujtottam. Erre kerdezte, hogy ennyi ? En meg mondtam,hogy indulok,hogy elerjem a vonatot .
Amikor most hazaertem,egy masfel oraval ezelott irtam neki,hogy jo volt megismerni es koszonom.
Erre nem reagalt.....persze joga van igy donteni ...csak tudom ,hogy lehetett volna maskepp is reszemrol.
Attol,hogy te valamit allitottal,meg nem biztos ,hogy ugy van. Mint kiderult,egyertelmu volt szamara ,amit irtam.
Angolbol nem kertem tanacsot,ennyire ne unatkozz.
eleg lehangolo csaj vagy, nem csoda, hogy nem ker beloled.
a nem pozitiv hangulataidon meg probalj meg uralkodni, mert ez lesz belole.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!