Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkozó után írtam neki, hogy jó volt megismerni és köszönöm. Nem reagált rá. Mit tegyek, hogy jobban viseljem?
Van egy srác,akivel neten kezdtunk el beszelgetni..aztan na talalkoztunk . Sajnos en egy ideje nagyon nehezen nyitok . Nem randinak beszeltuk csak egy talalkozonak,varosnezesnek. O pozitiv volt es azon bolt ,hogy megnevettessen ,de en sajnos ma tenyleg nem voltam egy jo hangulatban...Erdekel a srac,de nagyon rossz erzes,hogy ezt elszurtam a nem erdeklodesemmel..persze probaltam azert,mikor hirtelen eszbekaptam ,hogy illene visszakerdezni...de nem tudtam viszonozni a pozitivitasat. Dicsergetett is ,de ezeket nehezen veszem,nem ugy reagalom mint egy normalis valaki. Pislogok egyet lehajtom a fejem es terelem a szot. Ugyanakkor ereztem azt, hogy jo volt egymas szemebe nezni....de elszurtam
Csalodtam magamban.
Elkoszoneskor kezet fogtam vele es elkoszontem..nem hivatalos..csak baratilag odanyujtottam. Erre kerdezte, hogy ennyi ? En meg mondtam,hogy indulok,hogy elerjem a vonatot .
Amikor most hazaertem,egy masfel oraval ezelott irtam neki,hogy jo volt megismerni es koszonom.
Erre nem reagalt.....persze joga van igy donteni ...csak tudom ,hogy lehetett volna maskepp is reszemrol.
Látom nem megy át. A kutyát nem érdekli, hogy a köszönöm szó alatt te magadban mit értettel.
Írtál neki egy olyab üzenete amiben lezárod részedről az egészet.
Pont. Ennyi. Mindegy te mit látsz az üzenetedbe.
Na most akkor vagy lenyeled a békát és adsz egy pofont a büszkeségednek és írsz a srácnak, hogy eléggé félreértelmezhetőek fogalmaztál az előbb és szívesen találkoznál vele újra VAGY elfogadod, hogy elszúrtad mert elköszöntél tőle, lezártad.
Döntsd el mit szeretnél.de könyörgöm hagyd abba ezt az én nem úgy értettem azt dolgot.
Ne agyalgass annyit, írd meg neki most, különben fújhatod!
Rémesek az önbizalomhiányos emberek...
Akkor leirok egy eleg meghatarozo tenyezot , amit eddig az itelkezesek miatt nem irtam le.
Kulfoldi a srac.
Magyarul tanulgat,de meg csak egy ket szot tud. Ismeri azt,hogy koszonom.
Azt irtam neki ,hogy jo volt, hogy megismerhettem. Aztan pedig,hogy koszonom.
It was nice to meet you ( egy smileyval ,ami mutatja,hogy tenyleg orultem a lehetosegnek)
Koszonom - ezt magyarul irtam, ezt arra szantam, hogy tenyleg megkoszonjem a kedvesseget .
Igen,felfogtam, nem igy jon le....
Ebben az esetben is ez a velemenyetek ?
Es meg hogy csak ra sem megy...
Igen,beismerem...hogy a viselkedesem nem volt pozitiv ..tudom. felismertem azt,hogy ezen valtoztatnom kell,most ez egy ilyen idoszak , remelem hamar mondhatom,hogy csak - volt .
Ez a jobb egyedul.....ez sem kedves dolog. Attol ,hogy szerencsetlen vagyok,meg nem szeretnem eltemetni magam. Valtoztatni szeretnek.
Irt most ! Meglepodtem...azt irta h o is orul,hogy megismert. Es hogy most mit csinalok...
Megirom neki ezt a hangulat dolgot....
Koszonom 17.valaszolo a joszandekodat !
Megirtam neki,hogy nem voltam jo hangulatban...es h ez most ilyen idoszak..es koszonom,hogy mosolyt csalt az arcomra. Remelem talalkozunk majd...
Haat,ha erre nem ir vagy valami kerulo valaszt ir,akkor legalabb en picit elorebb jutottam,hogy megirtam ..mert nagy batorsagot kellett vennem hozza..
Ne hari, de angolul meg inkabb az van, hogy:
Yes, please.
No, thank you.
Irj neki egyertelmuen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!