Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Népszerűtlen kérdés! Valójában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Népszerűtlen kérdés! Valójában, aki számára bármiféle - akár érzelmi, akár testi - kilengés azonnali váló-/szakítóok, az ugye csak jogalapot keres, hogy szabadulhasson végre a kapcsolatából, és maga is nézelődhessen mások után?!

Figyelt kérdés
Mert ha igazán szeretné a társát, akkor megbocsátana, nem? Ha csak úgy egyszerűen, minden szívfájdalom nélkül kidobja a másikat, akkor nem hiszem, hogy annyira ragaszkodik hozzá, inkább örül, hogy végre legitim indokkal megszabadulhat tőle.

2018. júl. 25. 19:53
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

A megcsalás a kapcsolat haláltáncának fináléja. Amikor gondok vannak de nincs kimondva, feltárva, megoldva... csak gyűlik a feszültség, sűrűsödik a hiány...

Nem látom értelmét a folytatásnak. Nem akkor kell egy kapcsolatott újra éleszteni, amikor már betettük egy sírgödörbe a koporsóba.

2018. júl. 25. 21:49
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

"Milyen szerelem az, aminél többet ér az önbecsülésed?"

Szerintem nem érted. A szerelmem nem szűnne meg iránta egyből. A kapcsolatunknak viszont véget vetnék.

2018. júl. 25. 21:57
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Milyen szerelem az, amibe belefér a másik megalázása, bizalmának eljátszása?

Ha megtörtént a megcsalás, akkor nem lehetett olyan nagy a szerelem. És én azért bocsássak meg, mert a másik lelkiismeretének jobb lenne?

Ha valakit igazán szeretsz, akkor boldoggá akarod tenni, nem? Márpedig a megcsalt fél nem hiszem, hogy kicsattanna a nagy örömtől.

Annyi önálló döntése azért már csak legyen az embernek, hogy akar-e egy gumi-gerincű emberrel maradni.

Ja, és általában az első megcsalást követi a többi.

2018. júl. 25. 22:04
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha igazán szeret, akkor nem csal meg és így nincs is mit megbocsátani.

Meg aztán egy megcsalás nem úgy működik, hogy véletlenül beleesetem egy másik férfi/nő ágyába, aztán ha már ott voltam, akkor miért ne alapon szexeltünk egyet. Ez általában egy folyamat, vagyis elkezd megromlani a párkapcsolat, vagy az egyik elkezd vonzódni egy másik emberhez, aztán hagyja, hogy az érzelmei irányítsák stb. A hűség még mindig döntés kérdése, meg ha én valakivel együtt vagyok, akkor tisztelem is annyira, hogy nem bántom őt így meg.

Szóval miért akarna bárki is egy olyan ember mellet maradni, aki nem tiszteli őt, vagy ahelyett, hogy megbeszélnék a problémáikat inkább más ágyában "oldja meg" a gondokat.

2018. júl. 25. 22:16
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül erősebb az önbecsülés a szerelemnél, de maga a(z egyoldalú) szerelem egyáltalán nem elég egy kapcsolathoz.
2018. júl. 25. 22:17
 26/31 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy tényleg örül; érdekes kérdés. Szerintem lehet, hogy ezt embere válogatja. Más ember más miatt dobná ki. Másnak más jelenti a szakítóokot. De mondjuk , ha rögtön egyből kidobja, hát az érdekes.
2018. júl. 25. 22:22
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Hol van a mindent legyozo szerelem mikozben massal dugsz?
2018. júl. 25. 22:35
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

De miért baj az önbecsülés? Akinek nincs, az marad olyan emberrel, aki veri, megalázza, minden nap részeg, eladósodik miatta a család.

Akinek nincs önbecsülése, az nem szerelemből van a másikkal. Félelemből, önbizalomhiányból, társadalmi elvárásból.

2018. júl. 25. 22:43
 29/31 anonim ***** válasza:
89%

Ezt lehet a volt pasim írta? 😂😂😂Ő is úgy gondolta, hogy ha szeretem Mindent meg kell bocsatanom....

Aztán persze mondott olyat is, hogy a nők mások nekik nem lehet ilyet elnezni.... 😂😂😂😂😂😂

2018. júl. 25. 23:19
 30/31 anonim ***** válasza:
A párom már többször "megbotlott", hogy neten ismerkedett, hulyitett nőket... Lebukott most is, úgy ahogy fél éve is. Megbocsájtok, de szenvedek. Ennek így vége lesz. Az ember nem akarja, hogy megalázzák. Ennyi.
2018. júl. 25. 23:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!