Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Népszerűtlen kérdés! Valójában, aki számára bármiféle - akár érzelmi, akár testi - kilengés azonnali váló-/szakítóok, az ugye csak jogalapot keres, hogy szabadulhasson végre a kapcsolatából, és maga is nézelődhessen mások után?!
Az embereknek mindig egyszerűbb előbb cselekedni mint a másik elé állni és megbeszélni a problémákat.
Egyszerűbb mással lefeküdni dugni egyet csókolózni aztán utána pityeregni meg sajnálkozni, hogy háát így meg úgy meg ez meg az volt a baj meg ezért meg azért.
Ahhoz keveseknek van ereje és kevesen elég tökösek hozzá, hogy előtte odaálljanak a másik elé és közöljék, hogy ők mit éreznek illetve mit nem éreznek, és inkább függesszék fel a kapcsolatot , vagy hagyjanak gondolkodási időt a másiknak, (persze tudjuk, hogy a szünet sokszor egyenlő a végével)
De könnyebb a félrelépés mert hát, az mégsem olyan biztos, hogy abból lehet komolyabb is, és ha az csak egyszeri akkor basszus ott maradok teljesen egyedül megint...áááhhh ahhoz semmi kedvem , így inkább meglátom mi lesz utána aztán eldöntöm, hogy maradok vagy megyek...
Akiről így le tudom írni, hogy "LAPÁT", az nem a "párom", hanem egy tárgy, akit használok, amíg teljesíti az elvárásaimat, és ha valami nem tetszik vele kapcsolatban, akkor LAPÁT.
Itt most nem arról van szó, hogy ő szeret-e engem, és ha igen, mennyire. Hanem arról, hogy én szeretem-e őt annyira, hogy megbocsássak neki.
A megcsalásban nekem nem a tett a szörnyű!
Hanem a tudat, hogy valami nem tetszett neki és nem jelezte. Baj volt de nem szólt. Ezek után hogy bízzak benne? Ebbe én belebolondulnék!
"Itt most nem arról van szó, hogy ő szeret-e engem, és ha igen, mennyire."
De igen, erről van szó. Aki nem szeret, azzal nem leszek kapcsolatban, akármennyire is szeretem én őt. Van ennyi önbecsülésem.
Mit ertunk megbocsatas alatt?
Jol van Pityu,tudom h csak leszallt a ver, mind osztonlenyek vagyunk, elnezem neked a regi szep idok emlekere?
Ezek szavak. Valojaban siman ki lehet mondani oket, de elfelejted h kozben az, aki kimondja mit erez. Mert innentol bekoltozik az ember eletebe egy csomo nem szukseges erzes mint pl a ketelkedes onmagaban h eleg jo lesz-e a jovoben, hogyan nyalja ki a masik feneket h az ne tegye meg ujra, a gyomorideg amikor Pityu hazaszol h kesik fel orat,vagy hetvegen atugrik a haverjahoz megjavitani valamit. A feltekenyseg minden egyes buli alatt amire o nem megy, mert mondjuk a gyerekre vigyaz ejjel. Van aki elkezdi csekkolgatni a masik no kozossegi oldalait ujabb jelek utan kutatva, elkezd rosszban lenni a tukorkepevel, mert biztos amiatt a folos x kg miatt tortent ami tortent.
Akkor is szexel amikor nincs kedve,nehogy ne legyen kielegulve az a szerencsetlen ember es amiatt ujra....
Szoval szr kerul a palacsintaba. Sosem lesz ugyanolyan mint azelott. A kapocs ami osszefuzte azt a ket embert, megroggyant. El lett arulva a koztuk levo intimitas, semmibe lett veve a ki nem mondott fogadalom h teged valasztottalak es kiallok emellett a dontesem mellett.
Szoval a megcsalt ember sokat le tud nyelni,de boldogtalanna valik. Ugy meg nem biztos h megeri.
Egyebkent a statisztikak azt mutatjak h aki egyszer csalt annak belefer legkozelebb is.
Én azt hittem, a szerelem erősebb mindennél. Milyen szerelem az, aminél többet ér az önbecsülésed? Az nem szerelem, hanem birtoklás, használat, érdek, vágy... stb. De semmiképp sem szerelem.
Ezt az érvelést el tudom fogadni, jogos. Se a megcsaló, se a megcsalt részéről nem lesz már ugyanaz az a kapcsolat. Tehát annak van értelme, hogy megbeszéljék, akarják-e így folytatni. De ha akarják, miért ne folytathatnák? Esetleg úgy látják, hogy tudják kezelni a helyzetet, és idővel ismét helyreállhat a bizalom.
Nálam a kapcsolatban a legfontosabb dolog az őszinteség! Nyilván vannak hullámvölgyek de azért vagyunk egymás mellett, hogy az ilyeneket megoldjuk közösen. Hiszek abban, hogy mindent meg lehet beszélni, és közösen megoldást keresni ha "kezd kihűlni" a dolog vagy mégsem illünk össze. Vagy ha nincs megoldás akkor véget vetni a kapcsolatnak. (anno meg is mondtam a páromnak, hogy ha úgy érzi "megcsalna" valakivel akkor szóljon és megnézzük mi az oka annak, hogy már "nem vagyok elég" neki, hiszen nyilván van oka a gondolatának. Ha olyan amin tudunk és akarunk változtatni akkor együtt maradunk ha nem akkor viszont az együtt töltött évek és embertársi tiszteletből ne "csaljon meg" inkább váljunk szét.)
A megcsalás nálam azért kizáró ok, mert olyankor nem csak a szerelmét nem tiszteli bennem a másik hanem mint embert sem. (nyilván nem vagyok tökéletes de 1-2-10 stb. év együtt töltött év után a szerelmen kívül kialakul egy "tisztelet kötelék" is a másik fél felé)
Az másik dolog, ha úgy csalt meg, hogy nem tudtam róla akkor azzal a bizalomnak is vége. Ha meg is próbálnánk újra kezdeni tuti mindig paranoiás lennék, mert azt feltételezném mi van ha megint hazudik. (Hiszen egyszer már átvert) Egy ilyen bizalmi lék pedig előbb utóbb szerintem süllyeszti a kapcsolatot szerelem ide vagy oda.
Én meg bocsátotta, mert szerettem. De amikor hozzám ért, kifordult tőle a gyomrom. Mert egy másik nőt velem párhuzamosan is dugott.
Szerelem ide szerelem oda, olyan törés és undor. Mit érek azzal, hogy szeretem, ha én meg egy mosogatoronygy se vagyok a szemében? Akit szeretek az mellett nincs mással kapcsolatom, vagy de?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!