Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a topikban egyes férfiak miért gondolják, hogy jobbak a nőknél?
Amikor pont ugyanazt csinálják: dobálják a sarat a másik nemre, általánosítanak. Ez miért is jobb viselkedés? Miért lesznek ők ettől többek a másiknál?
Nem lehetne intelligensen viselkedni? És legalább nem azt csinálni, amit a nőkön szidtok. Így semmivel sem vagytok jobbak.
Ez a kérdés nem rossz és nem általánosítás, hiszen nem a férfiakat szidja, még csak nem is a gyakoris férfiakat, hanem leírja: ebben a topikban, egyes férfiak. És ez igaz, hiszen egyes férfiak valóban ezt csinálják, elárasztják a topikot olyan kérdésekkel, hogy nők (így, kollektíve) miért mindig......bla bla bla, esetleg a végére odabiggyesztenek egy "akinek nem inge, ne vegye magára" vagy "tisztelet a kivételnek". Tehát igazából kollektíve szidják a női nemet egy-egy női csoport hibáiért. Általában azon női csoportok hibáiért akik nekik bejönnek, de az érdeklődés nem kölcsönös, vagy sosem tudnák kielégíteni ezen nők igényeit, lehet az pénz, magasság, diploma vagy bármi.
Nem állítom, hogy fordítva ez nem igaz, de tény, hogy több az általánosító, bántó kérdés ami nőkre van kiélezve, mint fordítva, elég csak utána nézni. Illetve egyes kérdéseknél (már tudom fejből a százalékokat) megjelennek bizonyos válaszolók akik egyből a nőket hibáztatják mindenért akkor is ha nem is ez volt a kérdés. És ha felhívják a figyelmüket arra, hogy de hiszen a férfiak is...akkor meg rögtön jön a "nem tudsz mást csak átfordítani a kérdést". Pedig néha jogos. Példa: mért csalja meg a legtöbb nő a párját? Értelmes válasz: És a férfiak vajon miért? És ebből jön az átkozódás. Pedig be kéne látni hogy egyes viselkedések nemtől függetlenek. De más a helyzet ha egy csoportot emelünk ki, például a megcsalók miért csinálják ezt és ezt...vagy pl itt a gyakorin egyes férfiak miért csinálják ezt és ezt....
Ez adott ember személyiségétől függ és mind2 nemnél előfordul.
Sokaknak könnyebb kollektíve a másuk nemet hibáztatnia, mint felismerni, hogy hol rontják el.
Ebben a topikban egyes nők miért gondolják, hogy jobbak a férfiaknál? :DDD
Kérdezhetném.
Jaj a kérdésre válaszolva. Nem, a válaszom nem lesz PC!
El fognak sokan ítélni, de én vallom, hogy nagyobb százalékban van "jó" férfi mint nő.
Magyarázatom:
Velem nőkkel és férfiakkal is előfordul a "basszusDeBeleZúgtam" érzés. Csakis belső tulajdonságokat nézve.
És bár a média, meg a környezet (sok nő között nőttem fel) azt sugallja, hogy egyenrangú partnerként nézzek a nőkre. Viszont a való életben a sok kis hülyeség, furkálás, az élethez való hozzáállás meg egyéb dolgok miatt nem tudok, Pedig szeretnék, és ez lenne az elvárás is velem szemben.
Szóval ezt nem én alakítottma ki, hanem látom, mi folyik a világban.
Egyenjogúságért küzdötök, és közben már rég sokkal kedvezőbb nektek ez a világ, nagyon sok helyen negatív diszkriminációba ütközöm, cska mert nem vagyok nő. És ezekután hazudjátok, hogy nektek milyen rossz, azt nettó igazságtalanságnak érzem. Ha egy férfi ezellen felszólal, akkor megy rá a sárdobálás.
Jah és velem szemben arányaiban sokkal több nő viselkedik bunkón, mint férfi. Ok nélkül persze, #meetoo van, és segídségadás képpen sem lehet nőt megszólítani anélkül, hogy ne a férfi érezze magát bunkónak. Igen, ez a tapasztalat sajnos... :(
És bár tényleg vannak nagyon aranyos, kedves, intelligens, jó humorú, talpraesett, saját szakmájukban értékes, családcentrikus nők, akiket egyenrangú parnerként lehet tekinteni, az általánosság nem ez. Ezek a tulajdonságok így egyben sokkal több férfiban vannak meg mint nőben. Sajnos. Pedig ez a léc nincs magasan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!