Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják, hogy nem éltem ki magam?
Mert fiatalnak gondolnak a házassághoz és gyerekhez még.
Gondolom ők nem tudják, hogy tiniként mennyit pasiztál meg csavarogtál, így nem tudhatják azt sem, hogy te már "kiélted magad".
Mert az emberek többsége primitív és silányan gondolkodik, azért.
27 éves vagyok, én is kibuliztam magam, bár kapcsolatom nem volt. 20 évesen jöttem össze a vőlegényemmel, ő is votl az első. Előtte csak max smároltam.
Nem hiszem, hogy jobban éreznéd most magad, ha még legalább 45-en végigmennek rajtad. Az emberek agyáig ez sokszor nem jut el. Ahogy az sem, hogy a "kiélés" mint olyna, nincsen.. Akikkel erről beszélgetek, ők csak azt tudják ilyenkor mondani, hogy oké, de pl a kötöttségek, meg nem mehetsz el ide-oda, utazni stb..
-Hát miért ne mehetnék? Mindig elmegyek, ha akarok, elutazni is el tudok, ha aakrok, mentem már külön is.
Szóval az emberek saját magukból indulnak ki, sokan nem tudják, vagy lekötve, beszabályozva érzik magukat.
Mondjuk az tény, ha én is így éreztem volna a kapcsoaltomba, mi is szakítunk. Szerencsére nálunk nem éreztem magam soha kalitkába vagy megkötve..
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!