Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gondolják, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják, hogy nem éltem ki magam?

Figyelt kérdés
Szinte minden rokonom és ismerősöm lesajnál, amiért szerintük nem éltem ki magamat. 25 éves vagyok, férjnél vagyok pár éve, most pedig szeretnénk gyereket is. Nem osztom meg az életem apróbb részleteit másokkal, de mindig is dekoratív lány voltam, gyakran eljártam otthonról. Fiatalabb koromban élveztem az életet, buliztam, és sokat pasiztam is. Igazából annyi pasim volt, hogy majdnem ki is ábrándultam belőlük, egészen addig, amíg rátaláltam a férjemre. Örülök, hogy így alakult, nem bánok semmit. Ha úgy nézem, akkor kiéltem magam, de ez mindegy szerintem, ha nem így lett volna, akkor is szeretném a férjemet. Egyedül azt nem értem, hogy miért vetik mindig a szememre, hogy nem is éltem, megbánom, és hasonlók. Miből gondolják, hogy nekik van igazuk?

2018. máj. 23. 13:14
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Törvényszerűnek gondolják, hogy akkor mindjárt jön a gyerek is. Másrészt meg, nem látnak bele a magán/előéletedbe. Nem kell velük foglalkozni.
2018. máj. 23. 13:20
 2/9 anonim ***** válasza:
86%
Ha előtte kibuliztad, kiélted magad, akkor nem tudom, mire mondják. Szerintem nem korai 25 évesen a gyerek, ha késznek érzed magad.
2018. máj. 23. 13:30
 3/9 anonim ***** válasza:
28%
"Igazából annyi pasim volt, hogy majdnem ki is ábrándultam belőlük" :D
2018. máj. 23. 13:31
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

Mert fiatalnak gondolnak a házassághoz és gyerekhez még.

Gondolom ők nem tudják, hogy tiniként mennyit pasiztál meg csavarogtál, így nem tudhatják azt sem, hogy te már "kiélted magad".

2018. máj. 23. 14:02
 5/9 anonim ***** válasza:
33%
Vágd a fejükhöz, több farkat nyeltél már miont a család nőtagjai összesen, majd csendbe lesznek.
2018. máj. 23. 14:16
 6/9 anonim ***** válasza:
40%
Gondolom a saját fos házasságukból indulnak ki.
2018. máj. 23. 14:48
 7/9 anonim ***** válasza:
91%

Mert az emberek többsége primitív és silányan gondolkodik, azért.

27 éves vagyok, én is kibuliztam magam, bár kapcsolatom nem volt. 20 évesen jöttem össze a vőlegényemmel, ő is votl az első. Előtte csak max smároltam.

Nem hiszem, hogy jobban éreznéd most magad, ha még legalább 45-en végigmennek rajtad. Az emberek agyáig ez sokszor nem jut el. Ahogy az sem, hogy a "kiélés" mint olyna, nincsen.. Akikkel erről beszélgetek, ők csak azt tudják ilyenkor mondani, hogy oké, de pl a kötöttségek, meg nem mehetsz el ide-oda, utazni stb..

-Hát miért ne mehetnék? Mindig elmegyek, ha akarok, elutazni is el tudok, ha aakrok, mentem már külön is.

Szóval az emberek saját magukból indulnak ki, sokan nem tudják, vagy lekötve, beszabályozva érzik magukat.

Mondjuk az tény, ha én is így éreztem volna a kapcsoaltomba, mi is szakítunk. Szerencsére nálunk nem éreztem magam soha kalitkába vagy megkötve..

27N

2018. máj. 23. 19:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Azert mert csondben dugtal tobb pasival , nem kurtolted szet ezert kis szende prud embernek hisznek. Ha mindig mas butasagaival foglalkoznank paran mar a c osztaly reszlegen heveresznenk.
2018. jún. 3. 16:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Igazad van, ők nem tudják, mára kiégtél, kel egy balfácán aki melletted van:)) Megbánod? Valószínű, pár év múlva a válásnál.
2018. jún. 3. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!