Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rezzenéstelen arccal nézem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rezzenéstelen arccal nézem a falat. Az elmém összeomlott, a lelkem szilánkokra tört, és a szívem már megfeketedett vért okád. Túl régóta csinálom, és nem látom az út végét. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Lányügy, természetesen.
2010. jún. 18. 21:08
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
Na ezt fejtsd ki!Közeledünk a megoldáshoz.
2010. jún. 18. 23:40
 52/58 A kérdező kommentje:
Volt ez a fazon, átlagfazon, vihogós srác. És a lány, mikor összejöttek (mert összejöttek), akkor is én jártam fejében. Aztán vagy miattam, vagy más miatt, de szétmentek, és a lány sosem utasította el úgy igazán, erőteljesen a közeledésem, még úgy sem, hogy ez a másik megvolt neki.
2010. jún. 18. 23:44
 53/58 anonim ***** válasza:
És mikor változott ez meg?
2010. jún. 18. 23:47
 54/58 A kérdező kommentje:
Amikor adtam a lánynak egy ajándékot, akkor valami nagyon megváltozott, aztán összefutottam vele, akkor már a srácot szinte figyelembe sem vette, csak rám haragudott... De hogy miért, én azt nem értem.
2010. jún. 18. 23:50
 55/58 anonim ***** válasza:
Akkor ez nem a csajod volt,hanem alkalmi szexpartner és amikor te többet akartál,ő kihátrált.Akkor csinálnak ilyet a csajok,ha éretlennek tartanak.Szüleiddel laksz?
2010. jún. 19. 00:05
 56/58 A kérdező kommentje:
Bonyolultabb ennél. :) Fiatalok vagyunk, mindketten... Ráadásul Ő szűz...
2010. jún. 19. 00:09
 57/58 anonim ***** válasza:
Nem bonyolúltabb,sokkal egyszerűbb.Na Szevasz!
2010. jún. 19. 00:12
 58/58 anonim ***** válasza:
100%

Ez egyszerű... bunkóság, nem bunkóság, én csajként akkor voltam ilyen, amikor jól éreztem magamat ugyan egy sráccal, de annyira nem jött be, hogy többet akarjak tőle! Jó volt vele dumálni, meg elszórakozni, de semmi több nem történt közöttünk, és ha nem adta volna fel, akkor sem történne soha!

Mit adtál neki amin képes volt ennyire besértődni? Amúgy az én véleményem is az, hogy attól mert többet szeretnél tőle, még ne üldözd... Én már lehet hogy ijesztőnek találnám, a mindenhol elkapnál váratlanul, hogy csak engem akarsz... Szóval mit adtál? Ha tényleg durva az sok mindent megmagyarázna!!

Esetleg azzal nem próbálkoztál még, hogy egy jobb pillanatában megkeresed, bocsánatot kérsz tőle bármit is tettél és megkérdezed akad e még némi esélyed?

És esetleg az nem lehet, hogy csak félreértetted a jelzéseit? Úgyértem talán kicsit többet mutatott mint kellett volna, és te ebből kicsit többet szűrtél le??

2010. jún. 19. 01:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!