Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rezzenéstelen arccal nézem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rezzenéstelen arccal nézem a falat. Az elmém összeomlott, a lelkem szilánkokra tört, és a szívem már megfeketedett vért okád. Túl régóta csinálom, és nem látom az út végét. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Lányügy, természetesen.
2010. jún. 18. 21:08
1 2 3 4 5 6
 11/58 A kérdező kommentje:
Végülis nem az a gond, hogy csalódtam, nem az a gond, hogy nem jön össze, már megint, hanem az... Hogy nem tudom bezúzni az ajtaját.
2010. jún. 18. 21:23
 12/58 anonim ***** válasza:
Hagyd békén!
2010. jún. 18. 21:25
 13/58 anonim ***** válasza:
Hm... agresszivitással nem fogsz semmire menni. Ezek szerint van oka arra, hogy nem kezdi újból.
2010. jún. 18. 21:25
 14/58 anonim ***** válasza:

csapj bele, bár én lány vagyok, és egyáltalán nem agressziv, csak a szunyogot meg a legyet ütöm le.

szoval egy csonakban süllyedünk.:D

2010. jún. 18. 21:28
 15/58 anonim ***** válasza:

nyilván fél valamitől. sugározd felé azt, hogy nem kell félni =)

amúgy meg, mivel benne van az ok, ami miatt bezárkózik, nem valószínű, hogy te tudsz hatni erre az okra. úgyhogy ne vedd fel, ha elutasít, persze normális, ha rosszul esik, de agresszív ne légy.

2010. jún. 18. 21:32
 16/58 A kérdező kommentje:

Nem vagyok agresszív, max. túl határozott, és magabiztos. Ez is lehet riasztó?

De valahogy csak ki lehetne csalogatni... :) Még azt sem lehet mondani, hogy "ne bírná a dumám".

2010. jún. 18. 21:35
 17/58 anonim ***** válasza:
Én kicsit agresszív vagyok ilyen helyzetben, de igen könnyen levezetem, bár én lány vagyok... :D Ha ki vagyok akadva, dühös vagyok magamra, a világra, és mindenkire aki hozzám szól, akkor elmegyek futni, és addig futok, amíg már kb bőgök a fáradtságtól és csak úgy kapkodom a levegőt. Sokan mondták már hogy hülye vagyok, de hihetetlenül levezeti a feszültséget, és legalább nem érvagdosással töltöm el fölösleges időmet! Télen ezért jártam vagy két hétig minden nap kondiba. Egyszerűen jól esett hulla fáradtságig SZENVEDNI!! Az csak duplán jó, hogy box zsák is van, amit sz*rrá lehet ütni :) Utána hazaértem, lezuhanyoztam, és úgy dőltem az ágyba esténként mint a krumplis zsák, még időm sem volt gondolkodni az élet borzalmas nehézségein! :) Nekem bejött, próbáld ki te is! Jobb mint otthon elsüllyedni az önsajnálatban!:) 20/L
2010. jún. 18. 21:37
 18/58 anonim ***** válasza:

ált. nem riasztó, de bizonyára van, amikor/akinek igen.

hát, szerintem, amikor látod, hogy bezárkózik, akkor figyelj oda igazán, figyelj rá, és talán rájöhetsz az okára. légy ott mellette, de ne legyen tolakodó a jelenléted, ha bezárkózik, ne mássz utána, ilyesmi...szóval, szerintem első lépésben figyelj, és próbáld megérteni a viselkedését, ha nem megy, kérdezz :)figyelmesen:) ha bír, akkor bizonyára télleg fél valamitől, és ezen kell túllépnie...

21:32-es

2010. jún. 18. 21:41
 19/58 A kérdező kommentje:
Ezt a bezárkózást úgy kell értelmezni, hogy nem beszél, nem reagál, ha közelítek hozzá, elhúzózkodik, nem néz rám, nem köszön, stb...
2010. jún. 18. 21:49
 20/58 anonim ***** válasza:
akkor szerintem kérdezz rá, miért csinálja. legalábbis, ha nem világos, hogy miért csinálja. magától biztos nem fogja elmondani, ha beszélni se beszéltek.
2010. jún. 18. 21:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!