Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rezzenéstelen arccal nézem a falat. Az elmém összeomlott, a lelkem szilánkokra tört, és a szívem már megfeketedett vért okád. Túl régóta csinálom, és nem látom az út végét. Mit tegyek?
csapj bele, bár én lány vagyok, és egyáltalán nem agressziv, csak a szunyogot meg a legyet ütöm le.
szoval egy csonakban süllyedünk.:D
nyilván fél valamitől. sugározd felé azt, hogy nem kell félni =)
amúgy meg, mivel benne van az ok, ami miatt bezárkózik, nem valószínű, hogy te tudsz hatni erre az okra. úgyhogy ne vedd fel, ha elutasít, persze normális, ha rosszul esik, de agresszív ne légy.
Nem vagyok agresszív, max. túl határozott, és magabiztos. Ez is lehet riasztó?
De valahogy csak ki lehetne csalogatni... :) Még azt sem lehet mondani, hogy "ne bírná a dumám".
ált. nem riasztó, de bizonyára van, amikor/akinek igen.
hát, szerintem, amikor látod, hogy bezárkózik, akkor figyelj oda igazán, figyelj rá, és talán rájöhetsz az okára. légy ott mellette, de ne legyen tolakodó a jelenléted, ha bezárkózik, ne mássz utána, ilyesmi...szóval, szerintem első lépésben figyelj, és próbáld megérteni a viselkedését, ha nem megy, kérdezz :)figyelmesen:) ha bír, akkor bizonyára télleg fél valamitől, és ezen kell túllépnie...
21:32-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!