Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nagyon rossz az alakom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nagyon rossz az alakom, inkább ne menjek a párommal és a baráti társaságunkkal vízpartra nyaralni?

Figyelt kérdés

Vagy az mennyire kínos, hogy nem fürdök, amikor a fő program nyilvánvalóan a strandolás lesz?

Szerintem a párom akkor is haragudna, ha nem mennék, de akkor is veszekedés lenne, ha a kinézetem akadályozná a programokat.

2018. júl. 20. 22:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Hiszed vagy se, de nem modell alkatuak vannak a strandon.

De folytatom.

Ruhaban pont ugyanugy megmondjuk hogy nincs jo alakod igy meglepetest nem lehet okozni furdoruhaban.

2018. júl. 21. 07:24
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Figyu. 150 kiló voltam régen és így is kimentem a strandra férjjel is,gyerekkel is,barátnővel is. Rohadtul nem érdekelt ki mit gondol. Egy csomó élménytől fosztod meg magad és a párod is,ha ilyen hülyeségekkel foglalkozol.
2018. júl. 21. 08:08
 13/16 anonim ***** válasza:
56%
Én azt is el tudom képzelni mikor egy nő ír ilyesmit, hogy kb 10 dkg felesleg van rajta....
2018. júl. 21. 08:30
 14/16 anonim ***** válasza:
76%

Ugyan mááár! Én is felszedtem 6 kilot,(ezt kb mind derékra meg hasra, sdggem 0)most vagyok 62 és bizony felveszek bikinit, akinek nem tetszik, ne nézzen!

😅

2018. júl. 21. 09:09
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Figyu, ha a barátod szégyellné az alakodat, vagy úgy érezné, hogy beégeted, pont azért cirkuszolna, hogy ne menj velük a vízpartra, ez csak fiúbuli stb. Vagy inkább el sem menne. Bár akkor nem érteném, miért is van veled. Azért van veled, mert szeret úgy, ahogy van és nem érdekli, hogy nem tökéletes a tested. Úgyhogy szard le mindenki véleményét és irány a vízparti nyaralás. :-)
2018. júl. 21. 14:24
 16/16 anonim ***** válasza:
47%
Én 20 éve nem voltam fürdőhelyen.Volt amikor 17-18 éves korom körül rábeszéltek, hogy senki nem azt fogja nézni, blablabla...aztán amikor beadtam a derekam, meghallottam, hogy egy kövér idősebb hölgy arról beszélt valakinek, hogy biztos valami bajom van, annyira sovány vagyok. Iszonyú rosszul éreztem magam miatta. Igaza volt egyébként, alig voltam 40 kg a 168 cm-hez. Most 40 éves koromban 51 kg vagyok és sokkal emberibb formám van, de most se mennék strandra.
2018. júl. 21. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!