Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ex újra feltűnt, de rossz szándékkal van felém?
Figyelt kérdés
Szóval.. Exem mostanság egyre többet van a baráti körömben és nem tudom elkerülni, hogy ne találkozzak vele. Nem is lenne bajom azzal, ha összefutnánk néha, de volt egy buli, ahol nagyon próbálta rám erőszakolni a piát és én mondtam neki, hogy nem fogok inni, mert már letettem az alkoholról. (Egyébként én vagyok neki az első nagy szerelme) Tudni kell erről a lányról, hogy kb. bárkit bármikor megkaphat, mert nagyon csinos és elég jól tud manipulálni embereket. Mivel én már ki ismertem és nem hagytam magam megvezetni, ill. van bennem tartás, így finoman mindig nemet mondtam neki. Ez neki nagyon nem tetszett, mert gondolom most először történt vele olyan, hogy a fiú nem úgy ugrál neki, ahogy azt ő elképzelte. Eddig rendben is volnánk, de annyira gyerekes, hogy most azzal próbál idegesíteni, hogy egy jó képű és gazdag gyerekkori haverommal próbál kavargatni és nyilván vevő rá a srác. Nem is igazi barát már, mert nem szoktunk beszélni. Ez teljes mértékben az exem sara, ez tény. Mindezek mellett van egy barátja is, tehát a gyerekkori "haver" egy 3. fiú a dologban. Csak mondjátok meg, hogy még is, hogy kezeljem ezt a helyzetet? Simán letudnám szarni a lányt, de így, hogy produkálja magát előttem nagyon bosszantó tud lenni. A gazdag bmw-s gyerek mellett úgy teszi magát, hogy az hihetetlen, csak azért, mert elutasítottam. De én szívesen összejöttem volna vele, ha látnám, hogy szívből közeledik felém, nem pedig erőszakkal. És hát ja, szar érzés az, hogy a puncijával manipulál mindenkit körülöttem én meg szép lassan ki leszek szorítva. Ez rohadtul unfair. Segítsetek légy szíves.2018. júl. 9. 17:52
1/12 A kérdező kommentje:
22/F amúgy, a csoda csajszi meg 17. (hányós smiley)
2018. júl. 9. 17:57
2/12 anonim válasza:
Akkor simán szard le. Legyen benned tartás. Semmiféle érzelmi reakciót ne mutass irányába, bármi is tesz. Attól, hogy szétteszi a lábát fűnek-fának, valójában nem lesz boldog. Szenved, mert otthagytad, te vagy a győztes fél, csak ne add fel.
3/12 A kérdező kommentje:
Igen, ezzel én is így voltam. Főleg azért, mert az évek alatt már az össze lapját elhasználta ellenem. Viszont most a legerősebbel támadott meg. És nem tudom, hogy felkészültem e erre a harcra. Próbálok nagyon erős lenni. Egyébként idáig semmi érzelmet nem mutattam, sőt úgy teszek, mint ha annyira bírnám a srácot előtte. A lányra meg rá sem szoktam nézni.
2018. júl. 9. 18:05
4/12 anonim válasza:
nagyon rossz, amit csinál - a rivalizálást akarja felkelteni bennetek, hogy harcoljatok, párbajozzatok érte, ő pedig a tetemeken diadalittasan ugrálna. Ne menj bele semmi ilyenbe, ez az játszma, aminek csak vesztese lehet (a némber is). (Rengeteg irodalmi példa van erre, elég jellegzetes játszma. R. Girard foglalkozott ezekkel a rivalizálás, a bűn, a bosszú, a bűnbak téma,van már magyarul is, érdekesek, olvasd el a könyveit)
A legjobb lenne elkerülni a társaságot - menj csavarogni, nyaralni egyedül, vagy más barátokkal. Ha nem lehet ezt, szövetkezni kell a többi áldozattal és úgy leröhögni, hogy észlelje.
5/12 A kérdező kommentje:
3#, na igen.. ezt nagyon jól látod. Mert hiába én vagyok neki a top1, mivel ő a lány, így megvan a hatalma, hogy válasszon közöttünk és még ha belül engem is akarna választani, akkor is őt választaná, csak azért, hogy a pofámba röhöghessen. Azért nem semmi, hogy régen a nők mennyire elvoltak nyomva fizikailag, ez most fordított arányban visszakaptuk mentálisan. A feminizmus uralkodik ezen a rohadt világon. De utálom ezt az egész sz*rt.
2018. júl. 9. 18:29
6/12 anonim válasza:
Beszéld át ezt az érintett fickóval négyszemközt, hogy ő is értse, mire megy ki a játék, aztán tojj az egészre.
7/12 A kérdező kommentje:
6#, ezt azért nem tehetem meg, mert ez a csávó nagyon erős személyiség. És félek hasznot húzna belőlem. Nagyon erős személyiségekkel vagyok körbe véve és hihetetlenül nehéz velük az élet "játéka". A srácnak szint úgy az a cél, hogy megkúrhassa. Ha beszélek neki erről, akkor akkorát vágok az alattam levő fába, hogy földet éréskor nem fognak fölismerni. Őszintén bevallom, hogy szeretnék vmi olyan dolgot csinálni, ami érzelmi bűntudatot keltene benne. De ezt csak úgy tehetem meg ha mellette nem vagyok se féltékeny, se irigy, se haragos, se semmi negatívum. De ötletem sincs. Nagyon nehéz úgy sakkozni vki ellen, hogy meg van minden bábuja, én meg csak a parasztokat irányíthatom. Ezt az unfair élet "játékát" utálom játszani, de veszíteni sem szeretek. Vagy is értsétek jól, tudok veszíteni. De nem akkor, amikor vki rossz szándékkal próbál leteríteni engem.
2018. júl. 9. 18:36
8/12 anonim válasza:
Legközelebb ha tudni fogod,hogy hol lesz a csaj menj el oda te is egy lánnyal,és a szeme előtt csókolózzatok meg hasonló :D Nyugodj meg ott helyben úgy fel fog robbanni,hogy én is hallani fogom!! Ne hagyd,hogy ilyen hülye p..a szivasson
9/12 A kérdező kommentje:
Megpróbálom :D
2018. júl. 9. 18:47
10/12 anonim válasza:
Nem értem, miért nem akarsz beszélni a csávóval, így meg fogod szívni. Az nem kifogás, hogy "erős személyiség".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!