Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok az hogy rossz fiú mit jelent a számotokra milyen az?
Értem!
Engem érdekelne ez a téma.
A rosszfiút (ami bejön a nőknek) úgy kell érteni, mint egy olyan férfit, aki kellően önálló és biztos a dolgában ahhoz, hogy merjen velünk kekeckedni és ne akarjon mindenben a kedvükben járni.
Rosszfiús viselkedés (a vonzó értelemben) számomra az, ha egy fiú mer csípkelődni, mer tréfálkozni velem (nem úgy, hogy közönséges vagy gusztustalan legyen, de ezt érezni kell), mer kicsit ellenállást mutatni felém, kicsit irányítani, dönteni helyettem (most pl arra gondolok, hogy nem kérdezi meg, hova mennék vele randizni, hanem eldönti, aztán ha nem tetszik, ez van), mer kockáztatni (megcsókolni, kicsit vadabb lenni, az ágyban leszorítani, amíg komolyan nem kérem, hogy ne... Meg mer mellettem önmaga lenni és kimondani, ha valami nem tetszik, vagy nem felpörgetni magát azon, ha nem felel meg nekem 100%-ban.
A baj az, hogy ehhez a rosszfiús viselkedéshez gyakran társul önzőség, erőszakosság, agresszív viselkedés, pofátlankodás, hűtlenség, leszaromság... Ez nekünk nagyon nem jön be, kivéve pár elmebeteg libát. Az viszont, ha egy férfi képes úgy velünk lenni, hogy közben nem teszi magát a szolgánkká, hanem kicsit öntörvényű marad, megőrizve a saját értékrendjét és megpróbálva érvényesíteni néha a saját akaratát is a kapcsolatban, szerintem kifejezetten vonzó.
Szóról szóra a kilencest tudnám ismételni.
Számomra vonzó még az enyhe pofátlanság is, de ezt is írta a 9.es válaszoló például, hogy meg sem kérdezi akarok-e oda menni randizni hanem csak visz.
Vagy ha szemtelenül bókolgat feladás nélkül.
100 meg 100 romantikus könyv szól az álom rosszfiúról :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!