Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha az izgat, amikor bejövök a foglalt pasiknak?
Figyelt kérdés
Szoktam figyelgetni, ha éppen együtt van egy pasi a barátnőjével, és fizetnek a pultnál. Milyen reakciói vannak, ha rámosolygok, vagy a kezébe adom a visszajárót...
Ha szebb vagyok mint a barátnője, önbizalmat ad és úgy viselkedek, hogy ezt éreztetem is a lánnyal.
Külön pluszt ad, ha bejövök a párjának.
Nem hajtok rá a pasijára, csak egó növelés céljából viselkedek így.
Ettől ri,bi lennék?
2018. júl. 20. 21:53
31/34 anonim válasza:
Amúgy honnan tudod,hogy bejössz nekik? Mert a párom is és én is kedvesek szoktunk lenni azzal ha valaki nekünk elad valamit vagy szolgáltatást nyújt, például viccelődni is szokott azzal hogy a boltos srácoknak milyen hangsúllyal mondom azt hogy sziaa, VISZONT sose léptük át azt a határt amivel megaláznám őt vagy ő engem, és ami szerintem szintén fontos, sose engedtük, hogy ezt a másik fél(pultos pl) átlépje. Jó esetben ezek a lányok is tudják hogy neked “kötelességed” kedvesnek lenni és nem veszik fel.
32/34 anonim válasza:
Nálunk is volt már ilyen, mint amit a 14-es mond, de én éreztem magam szarul konkrétam, annyira ciki volt :D
Röhögve mentünk ki a helységből párommal. Ilyen magát, milfnek képzelő nő a hotel recepcióján próbált a párommal flörtölni, közben azt ecsetelte, hogy ma mennyire rossz kislány volt :D
Csináld, ha ez okoz örömet, úgyis koppansz egyszer.
33/34 anonim válasza:
Szerintem az a "gáz", hogy az ösztöneiden nem tudsz uralkodni. Az, amit érzel, teljesesen természetes - a foglalt férfi valakinek már bevált, hisz foglalt, jó genetikája, képes az utódnemzésre és ez vonz téged annyira. Az, hogy nem tudsz vagy nem akarsz ezen uralkodni és lépten-nyomon teret engedsz neki jó eséllyel atr jelenti, hogy vagy valami kimaradt a szociális fejlődésedből vagy így akarsz kompenzálni, bosszút állni azért, mert valaki tőled elvette egy exedet.
34/34 anonim válasza:
Egó tuningolás annak kell,aki eleve önbizalomhiányos,nincs tisztában önmagával.Ha marha elégedett vagyok magammal,nincs szükségem ilyen szánalmas játszadozásokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!