Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz ha az izgat, amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha az izgat, amikor bejövök a foglalt pasiknak?

Figyelt kérdés

Szoktam figyelgetni, ha éppen együtt van egy pasi a barátnőjével, és fizetnek a pultnál. Milyen reakciói vannak, ha rámosolygok, vagy a kezébe adom a visszajárót...

Ha szebb vagyok mint a barátnője, önbizalmat ad és úgy viselkedek, hogy ezt éreztetem is a lánnyal.

Külön pluszt ad, ha bejövök a párjának.

Nem hajtok rá a pasijára, csak egó növelés céljából viselkedek így.

Ettől ri,bi lennék?

2018. júl. 20. 21:53
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Ahh, azért hagyjuk, ennyire nem vészes, Isten meg bot. Nézd, csináld, élvezd. Ha, neked ez öröm. De, igazából a gyengébbekbe rúgsz bele. Ez tényleg öröm? ...
2018. júl. 20. 22:18
 22/34 A kérdező kommentje:
Mintha ti is önbizalomhiányosak lennétek... csak agresszió formájában nyilvánul meg.
2018. júl. 20. 22:20
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
Meg fogod tudni válaszolni a kérdésedet akkor, ha te leszel majd a barátnő... Készülj.
2018. júl. 20. 22:21
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert valaki csúnyább még nem gyengébb. Vannak pasik aki nem a külső alapján választanak,hanem inkább a belsőt tulajdonságokat részesítik előnybe.
2018. júl. 20. 22:21
 25/34 A kérdező kommentje:
Nem kapaszkodok bele egyetlen egy pasiba sem, hogy ne tudjam elengedni, ha neki más kell.
2018. júl. 20. 22:22
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
Téged egyszer vki keményen szájba fog baxni 😀és most nem a foglalt pasira gondolok akitől benedvesedsz. És az sem kisebbségi komplexus miatt lesz a menyecske részéről.
2018. júl. 20. 22:32
 27/34 anonim ***** válasza:
53%
A külsőd rendben van, de a belsőd még mindig fáj belül. És, ahogy nagyon jól észrevetted, hogy önbizalom hiányosak a válaszolók többsége, úgy, ugyanolyan gyorsan rájönnek, hogy belül te még mindig szürke kisegér vagy. A belsőd tedd rendbe, szeresd magad tényleg, mert te még mindig haragszol a régi énedre.
2018. júl. 20. 22:32
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Hat nem tudom hogy lehetsz szebb amikor a mekiben a csajok mindig valogatottan rondak.
2018. júl. 20. 22:36
 29/34 A kérdező kommentje:

Nem haragszom semmi miatt sem.

Volt már benne részem, milyen amikor egy nő felhívja magára a figyelmet és a párom a célpont.

Igen, szar volt, de aztán rájöttem, hogy a nem létező önbizalmam miatt sírtam, és nem a helyzet miatt.

Szóval ne engem okoljon a barátnője, hanem saját magát, hogy átveri a pasiját, miközben saját magával szemben nem stabil, és ezt otthon a pasiján veri le!

2018. júl. 20. 22:38
 30/34 anonim ***** válasza:

Hárítasz Kérdező. Te direkt csinálod és örömet okoz, erre kérdeztél rá. Ne foglalkozzunk azzal, hogy ez kinek hogy jön le, mi az oka, kin veri le. Itt te vagy a kérdés.

A választ már leírtam.

2018. júl. 20. 22:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!