Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha az izgat, amikor bejövök a foglalt pasiknak?
Szoktam figyelgetni, ha éppen együtt van egy pasi a barátnőjével, és fizetnek a pultnál. Milyen reakciói vannak, ha rámosolygok, vagy a kezébe adom a visszajárót...
Ha szebb vagyok mint a barátnője, önbizalmat ad és úgy viselkedek, hogy ezt éreztetem is a lánnyal.
Külön pluszt ad, ha bejövök a párjának.
Nem hajtok rá a pasijára, csak egó növelés céljából viselkedek így.
Ettől ri,bi lennék?
Nem haragszom semmi miatt sem.
Volt már benne részem, milyen amikor egy nő felhívja magára a figyelmet és a párom a célpont.
Igen, szar volt, de aztán rájöttem, hogy a nem létező önbizalmam miatt sírtam, és nem a helyzet miatt.
Szóval ne engem okoljon a barátnője, hanem saját magát, hogy átveri a pasiját, miközben saját magával szemben nem stabil, és ezt otthon a pasiján veri le!
Hárítasz Kérdező. Te direkt csinálod és örömet okoz, erre kérdeztél rá. Ne foglalkozzunk azzal, hogy ez kinek hogy jön le, mi az oka, kin veri le. Itt te vagy a kérdés.
A választ már leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!