Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz ha az izgat, amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha az izgat, amikor bejövök a foglalt pasiknak?

Figyelt kérdés

Szoktam figyelgetni, ha éppen együtt van egy pasi a barátnőjével, és fizetnek a pultnál. Milyen reakciói vannak, ha rámosolygok, vagy a kezébe adom a visszajárót...

Ha szebb vagyok mint a barátnője, önbizalmat ad és úgy viselkedek, hogy ezt éreztetem is a lánnyal.

Külön pluszt ad, ha bejövök a párjának.

Nem hajtok rá a pasijára, csak egó növelés céljából viselkedek így.

Ettől ri,bi lennék?

2018. júl. 20. 21:53
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Egoista gonosz nő vagy! Majd megszívod rendesen amiért ilyen bunkón viselkedsz. Tényleg miből gondolod,hogy bejössz az illető pasinak? Lehet,hogy egy ótvaros r.bancnak gondol és röhög rajtad magában,vagy a csajával együtt kiröhögnek amikor nem látod őket!
2018. júl. 20. 22:07
 12/34 anonim válasza:
100%

Tipikus. Szürke kisegérből bombázó aki majd most jól megmutatja...

Csakhogy nem azokon veszel revansot akik megaláztak. Hanem élvezed, hogy a nő majd megpukkad ha látja a párjára fáj a fogad.

2018. júl. 20. 22:08
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
Honnan veszed hogy a csaj a sráccal járt? szerintem ez maga is kamu
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Jahj 😂 és nem te vagy az egyetlen. Szàmomra kifejezetten szórakoztató, amikor a férjem előtt próbàljàk csavargatni magukat az ilyenek mint te. Megnéz maximum nah bumm. Múltkor egy postán kérdezte meg tőlem, hogy "te làttam"??? 😂 Persze hogy láttam...ne haragudj sztem borzasztó gáz, süt rólatok, hogy kisebbségi komplexusotok van és egy percig nem vagy jobb mint a baràtnők, nem véletlen vagy egyedül. Bocsi
 15/34 anonim ***** válasza:
66%

A kerdes az , hogy MENNYIRE KELLESZ es NENNYIRE JÖSSZ BE?

Hat nem akad fenn rajtad a pasi. , tovabbmegy

Biztos NEKI IS egotuning , hogy mas nönek is kell , a baratnöjen kivul , es örul ennek , a baratnö csipkedheti magat , mert ö hóditó vilmos

Te is ö is egotuningol

Megéri ?

16/34 anonim ***** válasza:
100%
Még, hogy nem alázott meg senki sem? Most írtad le... a legfontosabb időszakban, amikor mindenki keresi a helyét, fedezi fel nemiségét, pont akkor kellett szürke kisegér szerepben lenned. Ezt kompenzálod most.
2018. júl. 20. 22:10
 17/34 anonim ***** válasza:
Nem csak az a bűn ha elveszed a pasiját,az is ha így viselkedsz mint ahogy írtad! Miért? Mert megbántod a csajt ezzel a viselkedéssel! Tudod isten nem ver bottal!
2018. júl. 20. 22:12
 18/34 A kérdező kommentje:

Igen, akkor kompenzálok, de élvezem.

Az idősebbek konkrétan udvarolnak, de az nem olyan egótuning, mintha rám mosolyogna egy foglalt pasi.

Nem viselkedek bunkón, csak olvasok a jelekből és a tekintetekből.

Mintha mások nem ezt tennék...

2018. júl. 20. 22:17
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy igen. Nekem férjem van,nem pasim.A munkájából eredően rengeteg tizenéves éppenserdült és pináját újonnan felfedezett (önmaguk szerint) ellenállhatatlan csajjal is dolgozik (tanár). Együtt szoktunk röhögni a csórikon amikor meséli hogyan próbálkoznak nála,rebegtetik a szempillájukat és kiteszik az alig kinőtt mellüket. Te is ilyesmi szánalmas önértékelési zavaros kis phicsa lehetsz.
2018. júl. 20. 22:17
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha az én pasimmal kezdenél így flörtölgetni,biztosan úgy szájba basználak ott mindenki előtt,hogy anyád sem ismer rád! Mondjuk az én pasimnak nem is kellene ilyen beképzelt ringyó csak röhögne rajtad egy jót!
2018. júl. 20. 22:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!