Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőket zavarja, hogyha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőket zavarja, hogyha egy férfi megbámulja a melleiket?

Figyelt kérdés
Én imádom a női melleket és minél nagyobb annál jobb, de persze a karcsú nők jöhetnek, szóba nem a kövérek. S néha feltűnően megbámulom őket, mert annyira szépek.
2018. júl. 20. 14:08
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
45%
Attól függ. Ha olyan nézi a mellüket, aki bejön nekik, az hízeleg nekik, de ha egy unszimpatikus fazon, akkor fújj, micsoda gyökér! Amúgy meg nem véletlen rakja ki, aki kirakja. Csak játsszák az álszentet ilyenkor, hogy jaj ne nézd má hee (vagyis te ne nézd).
2018. júl. 20. 15:05
 12/25 anonim ***** válasza:
62%

régebben kivágott felsőkben jártam, de rettentően zavart, ha bámultak.

így évek óta nem mutogatom magam, sokkal jobb így.

2018. júl. 20. 15:13
 13/25 anonim ***** válasza:
93%
Én nem vagyok karcsú (bár nem tudom, hogy a kövérség a te fogalmaid szerint hol kezdődik), mégis meg szokták nézni, pedig viszonylag ritkán van kipakolva. Engem nem zavar, ameddig nem akarnak interakcióba lépni velem, tehát nincs cuppogás, bárgyú vigyorgás, sem hangos megjegyzés.
2018. júl. 20. 15:42
 14/25 anonim ***** válasza:
95%

Nekem nagy mellem van es szep. Sokszor kirakom. De nem figyelem,h ki bamulja. Megszoktam,h nezik. En is megnezem tukorbe.

Nekem az a legfontosabb,h en megnezzem,ami engem erdekel.

N/36

2018. júl. 20. 15:59
 15/25 anonim ***** válasza:
72%

Én nem igazán szoktam megnézni, mert 1, tisztelet, 2, csakazértsem. Aki kirakja, lehet azt várja, hogy megnézem, meg hogy egy ilyen nyomi, mint én majd biztos csorgatja rá a nyálát. Hát tőlem nem kapja meg :D muhaha. Jól kicsesztem vele.

Viszont mi van akkor ha mondjuk egy ismerős, kolléga van úgy, hogy beszélgetés közben néha jobban látszik neki. Jóban vagyunk, nem akarunk tőle semmit, megbántani sem, de vajon feltűnik-e neki ha néha-néha fél másodperccel tovább időzik ott az ember szeme? :D még akarata ellenére is. Vagy ha az ember direkt nem néz oda.

2018. júl. 20. 16:02
 16/25 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem aki szándékosan vesz fel kivágottabb felsőket, azt nem zavarja, pont ezért hord ilyen ruhákat. Akit meg zavar, az ilyen szempontból visszafogottabban öltözködik.
2018. júl. 20. 16:20
 17/25 anonim ***** válasza:
28%
szerintem meg prosztó dolog kitenni. mi közöm van hozzá, miért kéne látnia bárkinek is?
2018. júl. 20. 16:56
 18/25 A kérdező kommentje:
uhh ma pont láttam egy 40 év körüli nőt, aki szerintem fitneszes lehetett és uhh nagyon ki voltak rakva neki, alig birtam a szememet levenni róla :D
2018. júl. 20. 16:59
 19/25 anonim ***** válasza:
72%
H engem pont nem erdekel ha valaki bamul😂 azert van szeme. De haa ugy bamul mint egy degeneralt perverz fa.sz akkor tuti h elkildom afacba.🤣
2018. júl. 20. 17:05
 20/25 anonim ***** válasza:
51%

Ha egy nőt, aki kipakolja a melleit megnéz egy férfi, akkor bugris.

Ha egy nőt, aki kipakolja a melleit de rá sem néznek a pasik, akkor fatökűek.

Aki kiteszi, az számoljon a következményeivel! És ilyen esetben qrvára nem zavar, ha őt zavarja.

2018. júl. 20. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!