Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőket zavarja, hogyha egy férfi megbámulja a melleiket?
régebben kivágott felsőkben jártam, de rettentően zavart, ha bámultak.
így évek óta nem mutogatom magam, sokkal jobb így.
Nekem nagy mellem van es szep. Sokszor kirakom. De nem figyelem,h ki bamulja. Megszoktam,h nezik. En is megnezem tukorbe.
Nekem az a legfontosabb,h en megnezzem,ami engem erdekel.
N/36
Én nem igazán szoktam megnézni, mert 1, tisztelet, 2, csakazértsem. Aki kirakja, lehet azt várja, hogy megnézem, meg hogy egy ilyen nyomi, mint én majd biztos csorgatja rá a nyálát. Hát tőlem nem kapja meg :D muhaha. Jól kicsesztem vele.
Viszont mi van akkor ha mondjuk egy ismerős, kolléga van úgy, hogy beszélgetés közben néha jobban látszik neki. Jóban vagyunk, nem akarunk tőle semmit, megbántani sem, de vajon feltűnik-e neki ha néha-néha fél másodperccel tovább időzik ott az ember szeme? :D még akarata ellenére is. Vagy ha az ember direkt nem néz oda.
Ha egy nőt, aki kipakolja a melleit megnéz egy férfi, akkor bugris.
Ha egy nőt, aki kipakolja a melleit de rá sem néznek a pasik, akkor fatökűek.
Aki kiteszi, az számoljon a következményeivel! És ilyen esetben qrvára nem zavar, ha őt zavarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!