Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőket zavarja, hogyha egy férfi megbámulja a melleiket?
Nem tudom, téged zavarna, ha úgy nézegetnének random idegenek az utcán, mintha állatkerti állat lennél?
Az a te bajod, hogy melleket akarsz nézni, nem kell, hogy ez idegeneken csattanjon. A neten van elég mell, nézegesd azokat, mint a többi normális ember.
Ami ki van rakva a kirakatba azt meg kell nézni. Bánom is én, ha egy nőnek ez tetszik vagy nem. Értelemszerűen beszéd közben bunkó dolog bámulni, de néha-néha odapillantani..., hát istenem, férfiak vagyunk.
Szerintem a nők is nehezen fognák vissza magukat, ha egy versenyúszóval beszélgetnének, fecskéjében pedig ott szorongana a 21 centis pénisze.
Óriási különbség van aközött, ha valakinek tetszem, mint xy, és mellette a testem is szexinek, kívánatosnak tartja (ez a nők célja), és aközött, ha egy ilyen aberrált fax lezabálja az emberről a ruhát, mert számára csak ez a testrész, meg a dugás a fontos.
Szóval a kérdésedre a válasz igen, rohadtul zavar. Nem szexuális segédezköz vagyok a te kielégítésedre, hanem egy igényes nő, aki ad magára, és aki szereti eldönteni saját maga, hogy ki bámulja, fogdossa a melleit. Az ilyen kb olyan érzés, mint amikor egy szatír veri a buszmegállóban magának, miközben téged bámul. Gyomorforgató érzés, kösz, de nem kérek belőle!
Ha egy vadidegen bámulja, amikor nyista dekoltázsom, akkor baromira zavar, ha a partnerem szex közben, az nem.
Egyébként nem sok vékony nő rohangál nagy mellekkel, csak mondom, de az is biztos, hogy akik így megragadtak a gumibugyiban totyogó szinten, nekem kövéren, nagy mellel se kell.
Nekem is megnézték és bszott kövér voltam, de a mellem mindig nagyobb volt, mint bármim. Nem dobtam ki, de egy akármilyen nem garbóból is kilátszott, és gyűlöltem, ha beizzad.
#justgirlythings
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!