Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőket zavarja, hogyha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőket zavarja, hogyha egy férfi megbámulja a melleiket?

Figyelt kérdés
Én imádom a női melleket és minél nagyobb annál jobb, de persze a karcsú nők jöhetnek, szóba nem a kövérek. S néha feltűnően megbámulom őket, mert annyira szépek.
2018. júl. 20. 14:08
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem hihetetlenül prosztó dolog. Persze van olyan nő is, akinek ez hízeleg.
2018. júl. 20. 14:11
 2/25 anonim ***** válasza:
47%
Lehet hogy prosztó dolog, de melyik az az egészséges férfi, akinek a szeme nem kalandozna a push-uppal feltolt, félig-háromnegyedig kirakott mellek felé? Amúgy az ilyen nők nyilván épp a megbámulás céljáért pakolják ki a csöcseiket országnak-világnak, gondolom...
2018. júl. 20. 14:15
 3/25 anonim ***** válasza:
38%
#2 Természetesen. Csak játsszák az eszüket az álsértődöttséggel, mintha zavarná őket a dolog :D
2018. júl. 20. 14:16
 4/25 anonim ***** válasza:
74%

Nem tudom, téged zavarna, ha úgy nézegetnének random idegenek az utcán, mintha állatkerti állat lennél?

Az a te bajod, hogy melleket akarsz nézni, nem kell, hogy ez idegeneken csattanjon. A neten van elég mell, nézegesd azokat, mint a többi normális ember.

2018. júl. 20. 14:22
 5/25 anonim ***** válasza:
31%

Ami ki van rakva a kirakatba azt meg kell nézni. Bánom is én, ha egy nőnek ez tetszik vagy nem. Értelemszerűen beszéd közben bunkó dolog bámulni, de néha-néha odapillantani..., hát istenem, férfiak vagyunk.

Szerintem a nők is nehezen fognák vissza magukat, ha egy versenyúszóval beszélgetnének, fecskéjében pedig ott szorongana a 21 centis pénisze.

2018. júl. 20. 14:23
 6/25 anonim ***** válasza:
35%
Osztonlenyek,jaj,jaj
2018. júl. 20. 14:25
 7/25 anonim ***** válasza:
63%

Óriási különbség van aközött, ha valakinek tetszem, mint xy, és mellette a testem is szexinek, kívánatosnak tartja (ez a nők célja), és aközött, ha egy ilyen aberrált fax lezabálja az emberről a ruhát, mert számára csak ez a testrész, meg a dugás a fontos.

Szóval a kérdésedre a válasz igen, rohadtul zavar. Nem szexuális segédezköz vagyok a te kielégítésedre, hanem egy igényes nő, aki ad magára, és aki szereti eldönteni saját maga, hogy ki bámulja, fogdossa a melleit. Az ilyen kb olyan érzés, mint amikor egy szatír veri a buszmegállóban magának, miközben téged bámul. Gyomorforgató érzés, kösz, de nem kérek belőle!

2018. júl. 20. 14:29
 8/25 anonim ***** válasza:
48%

Ha egy vadidegen bámulja, amikor nyista dekoltázsom, akkor baromira zavar, ha a partnerem szex közben, az nem.

Egyébként nem sok vékony nő rohangál nagy mellekkel, csak mondom, de az is biztos, hogy akik így megragadtak a gumibugyiban totyogó szinten, nekem kövéren, nagy mellel se kell.

2018. júl. 20. 14:41
 9/25 anonim ***** válasza:
68%

Nekem is megnézték és bszott kövér voltam, de a mellem mindig nagyobb volt, mint bármim. Nem dobtam ki, de egy akármilyen nem garbóból is kilátszott, és gyűlöltem, ha beizzad.

#justgirlythings

2018. júl. 20. 14:45
 10/25 anonim ***** válasza:
80%
Amúgy 13 éves korára megtanulja a legtöbb lány, hogy a bácsik undorítóak.
2018. júl. 20. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!