Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti emiatt szakítanátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti emiatt szakítanátok egy pasival vagy nem?

Figyelt kérdés

Jelenleg nem vagyok ilyen helyzetben, nem kizárt, hogy később igen de most csak érdeklődnék ki hogy látja a szituációt.

Ha tegyük fel, járnátok egy pasival, úgy amúgy jól meglennétek, szeretnétek egymást, szakítanátok vele ha hozzáköltöznének a szülei? Persze nem mindegy hogy egy kis lakás, ahol alig férnek el, vagy egy nagy ház ahol külön szinteken vannak. Nem zavarna titeket, vagy ez nektek azt jelentené, hogy nem tud előrelépni az életben? Persze ennek sok oka lehet, hogy miért dönt így, de ha például anyagi oka van, a szülei nem tudnak venni új házat, a pasi sem keres sokat, esetleg albérletbe menne vagy a hitel lenne a másik megoldás. Vagy ha a helyhez ragaszkodna nagyon és amiatt sem akarna elköltözni mert már ott lakik évek óta és megszokta. Ha együtt lakik egy pasi a szüleivel, ti azt értelmeznétek úgy hogy nem akar előrelépni és nincsenek saját igényei? A kapcsolatotok változna utána? Szóval, zavarna hogy nincs saját lakása, háza egy pasinak vagy nem?

Nyilván kapcsolattól is függ, nem mindegy hogy a felek mióta ismerik egymást. Ha évek óta tart a kapcsolat, akkor lehet szeretnétek összeköltözni vele és nem tetszene hogy a szüleivel lakik. Ha mondjuk 1 vagy 2 vagy 3 éves kapcsolat lenne? Vagy ha tudjátok hogy nem akar összeköltözni?

Ki hogy állna hozzá egy ilyenhez? Ha minden más jó lenne és ezen a helyzeten múlna.

2018. júl. 19. 23:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz kérdés. Mi 2 és fél éve vagyunk együtt párommal, az ő szüleire levetítve: anyukájával, bármikor. Egy tünemény az a nő. Végtelenül szelíd, kedves, bár megvannak a maga hibái, mint mindenkinek, de alapvetően egy könnyű természet.

Apjával már nem költöznék össze, maximum ideiglenesen, ha muszáj. Nem rossz ember, vagy ilyesmi, a fiainak mindig a legjobbat akarja, és támogatja őket, de borzalmasan makacs, önfejű, akaratos. Hosszútávon megölné a kapcsolatunkat, ha hozzá kéne folyamatosan alkalmazkodni. Márpedig ő nem alkalmazkodna hozzánk, ez biztos. Gyakoriak lennének a veszekedések vele, nem tudnánk rendesen pihenni a saját otthonunkban. Nőne a feszültség, és ebbe belerokkanna a kapcsolatunk előbb vagy utóbb.

2018. júl. 20. 00:27
 12/16 A kérdező kommentje:

00:27 - ez is egy érdekes meglátás. Valóban, az sem mindegy milyen az egyik szülő és a másik.

Bár én olyan helyzetre gondoltam amikor csak a pasi lakik a szüleivel, a párja nem.

2018. júl. 20. 00:29
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Barátom még egy évig otthon lakott, miután megismertem. Mi nyilván tovább léptünk, de nemrégiben felmerült, hogy visszaköltözünk a szülővárosba.

Testvére több évig lakott ott negyven évesen a feleségével, a szülői házban. Egyáltalán nem tutyi-mutyi emberekről van szó, egyszerűen történt pár dolog és erre kényszerültek.

Ex-barátoméknál szinte ott laktam, akkor jártam egyetemre, és beleadtam a rezsibe, kajába, segítettem, mondjuk nekik hatalmas házuk volt, volt külön kisház is elvonulni. De ott is csak úgy működött a dolog, hogy a szüleivel nagyon-nagyon jó viszonyban voltam és a testvére jó barátnőm volt. Nagyon jó időszak volt.

Mondjuk ehhez az is hozzátartozik, hogy én világéletemben eléggé anyás voltam, ha tehetem hazalátogatok, tehát én toleráns vagyok ezzel az életformával kapcsolatban.

De ez eléggé ritka.

Van még nőismerősöm, aki ilyen, szóval nem lehetetlen ilyen nőt találni.

Én olyan nők között keresgélnék, akiknek nagyon jó a kapcsolata a szüleivel és még otthon laknak idősebb fejjel is.

Amúgy sok ismerősöm úgy tudptt venni családi házat, lakást, hogy örökölt, szüleik segítettek.

Ezt nem rosszmájúságból írom, csak amikor ezzel jön valaki, xx évesen már illene saját lakás, ez valahogy elfelejtődik.

2018. júl. 20. 01:11
 14/16 anonim ***** válasza:
Ja még annyi, hogy igen az is fontos, hogy anyud-apud hogyan szimpatizálna a lánnyal.
2018. júl. 20. 01:12
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy szakítanék. Fontosak a szülők, de a saját életünket nem tudnám miattuk beáldozni. Eddig amúgy is olyan férfiakat fogtam ki, ahol jobb a távolságot tartani a családdal.
2018. júl. 20. 07:03
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Azonnal szakitok,ha a pasim osszekoltozik a szuleivel.

Elegem van az eletembe beleugato szulokbol. Sajnos mar volt benne reszem.

Abbol is elegem van,ha a szulo indakent akaszkodik agyerekere es naponta hivogatja telefonon vagy anyagi tamogatast ker a gyereketol es nem hagyja ervenyesulni az eletben.

N

2018. júl. 20. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!