Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet csinálni egy pasival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet csinálni egy pasival, aki 5 éve (! ) bele van habarodva egy lányba, akihez soha nem volt köze?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm. Már komolyan aggódok érte.. kb 5 éve van egy munkatársa, egy nem igazán csinos/szép és nem igazán okos csaj.

Az első naptól kezdve bele van zúgva. A csajnak van barátja, nem vevő rá, egyszer fel is pofozta (mikor tapizni próbálta) azóta ignorálja, a létezéséről se vesz tudomást.

De a pasi beteg... CSAK erről a lányról tud beszélgetni bárkivel, folyton új kamuprofilokat gyárt facebookon hogy tudja nézegetni ott a csaj profilját akkor is, ha az előző fiókját már letiltotta, tátott szájjal bámulja (van hogy kiesik a kezéből amit épp visz), összeveszik bármelyik férfi kollégával, aki kettesben marad a csajjal valahol, és utána fúrni kezdi...

40 körüli emberről van szó, a csaj huszonéves.

A pasi amúgy is eléggé szalajt, vannak fura dolgai, de ez már az összes embert nagyon zavarja a környezetében, meg szerintem neki se egészséges.

El lehetne valahogy paterolni pszichológushoz szerintetek? Vagy van olyan, aki ilyesmi helyzetben tudott hatni az ismerősére, hogy akadjon már le a témáról?

2018. júl. 5. 08:14
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Te jó ég! Velem ugyanez a helyzet. A főnököm fia az első naptól fogva kinézett magának. Sose volt az esetem, de ezt 4 éve nem érti meg. Elküldtem már mindenhova, fel is pofoztam amikor a hátam mögött hazudozott mindenkinek, hogy a felesége vagyok(!!!) Egy igazi elmeroggyant. Azzal a címszóval, hogy neki én vagyok az igazi. Nem lehet velük mit csinálni...
2018. júl. 5. 08:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit lehetne vele csinálni, de engem is érdekelne. Nekem is van egy ilyen 40-es munkatársam, aki egy 20 éves lányért van oda és nem veszi a lapot. Érzelmileg visszamaradtak a fejlődésben az ilyen emberek.
2018. júl. 5. 09:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát részetekről nem sok mindent. Neki az lenne a megoldás, hogy keres másik munkahelyet, de nyilván ha nem túl "eszes" akkor nem fogja megtenni, mert abban bízik feleslegesen, hogy mégis összefog jönni.

Mással tudna felejteni, de ha nem is próbálkozik más nőknél akkor ez sem fog működni.

2018. júl. 5. 11:23
 4/5 A kérdező kommentje:

Meg se lát más nőket...

2018. júl. 5. 11:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyszer majd valaki megunja és jól elveri. Nem tudsz mit tenni szerintem.
2018. júl. 5. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!