Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik típusú férfit választanátok?
1. Külföldön dolgozik, ott tölti hétköznapjait/hétvégéit, tehát életének a 90%-át. Utazik haza, csak időnként 1-2hétre pihenni. Megvan mindene, (szó szerint) sok pénz,lakás, autó. ( Fix állása van ).
Ha úgy alakulna ti kijönnétek hozzá?
2. Egyetemen tanul, vizsga előtt van nincsen sok ideje, mert sokat kell tanulnia. Viszont van egy bérelt lakása Bp-n. Egyetemet elvégzi, és utána egy multicégnél ( Fix állása lenne ).
Ki irigykedik te ? :D
Itthon is elérhető dolgok ezek. 20-as éveimben nekem is megvannak ezek. Nem értem miért kell ehhez külföldre menni de akkor légy happy ott.
Csak nem észlelted egyébként, hogy a külföldi nőknek ez nem jelent semmit ?:)
2.
Nem hiszek a tavkapcsolatban és nem akarok külföldön élni.
1. soha nem szeretnék visszaköltözni már Magyarországra. külföldön kinyílik a világ, megtanulsz több idegennyelvet folyékonyan, megismerkedsz mindenféle nemzetiségű emberekkel, kultúrákkal, a piac is nagyobb, több lehetőség karrierépítésre.
ja várj, elkalandoztam, valószínűleg nem szeretnék magyar pasit. tudod, ez a furcsa, hogy a magyarok nagyon komolynak hiszik magukat, ha megvan mindenük külföldön, de az a helyzet, hogy ahol én élek még az érettségi nélküli emberek is úgy keresnek, hogy futja nekik louis vuitton táskára meg IPhone-ra meg kocsira, meg minden. tehát ez szerintem nem teljesítmény egy jó anyagi helyzetű országban, nem kell ettől elszállni. :)
2.
A másikkal mit kezdenék? Alig látnám... Az egy dolog, hogy feltételezzük, hogy egy idő után kimennék utána, de egyáltalán hogy lenne alkalmunk megismerkedni, egy friss kapcsolatot ápolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!