Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/nők, képzeljétek el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legrosszindulatúbb kérdése:

Lányok/nők, képzeljétek el ugyanazt a számotokra rokonszenves férfit, a férfiideálotokat két testben, az egyik futballrajongó, a másik nem. Melyiket választanátok?

Figyelt kérdés
2018. jún. 17. 22:34
 1/9 anonim ***** válasza:
Tökmindegy.
2018. jún. 17. 22:37
 2/9 anonim ***** válasza:
Nyilvánvalóan a nem futballrajongót, mivel engem sem érdekel egyáltalán (úgy általában véve a sportközvetítések nézése sem). A futball számomra nem több egyfajta fölösleges virtuskodásnál. Egyetértek George Orwell-lel abban, hogy ez nem más, mint egyfajta civilizált keretek közé szorított, szimulált háború.
2018. jún. 17. 22:40
 3/9 anonim ***** válasza:

Tökmindegy,de inkább futballrajongó,mert én is az vagyok.

36N

2018. jún. 17. 22:48
 4/9 anonim ***** válasza:
Mindegy. Én szeretem a focit, de nem az a fajta vagyok, aki szerint mindenben egyeznünk kell, és ugyanazokat a dolgokat kell szeretnünk.
2018. jún. 17. 23:06
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha egészséges mértékben szereti nézni a sportközvetítéseket, az nem zavarna, de ha az a típus, akinek megáll az élet, csak mert meccs van, akkor inkább a nem futballrajongót választanám.
2018. jún. 17. 23:32
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem 8.
2018. jún. 18. 00:24
 7/9 anonim ***** válasza:
A NEM futball rajongót!
2018. jún. 18. 00:31
 8/9 anonim ***** válasza:

Amíg nem volt fociőrült párom, azt mondtam volna, hogy mindegy.

De! A férjem viszont él-hal érte (ő maga 5 éves korától elég komolyan űzte, évekig mlsz tag volt, ifi korában dzsudzsákkal focizott, aztán elkapta a tiniszerelem és dobott a lányért mindent) szóval ő igen nagy rajongó, így őszintén... A nem focirajongót mondom.

De azért őt megváltoztatni nem akarom (nem is tudnám), így szeretem, de néha már agyfa*szt kapok a "de vb/eb csak 4 évente van" kijelentéstől, mert ugye az valójában 2 évente tömény foci (meg meccsek utáni fórumozás+évente bl, meg milan meccsek, meg kézi eb/vb/bl :D

De tényleg így szeretem :)

2018. jún. 18. 05:19
 9/9 anonim ***** válasza:

Focirajongót ,mert én is imádom a focit konkrétan jobban szurkolok, mint a párom :)

29n

2018. jún. 18. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!