Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, képzeljétek el ugyanazt a számotokra rokonszenves férfit, a férfiideálotokat két testben, az egyik futballrajongó, a másik nem. Melyiket választanátok?
Tökmindegy,de inkább futballrajongó,mert én is az vagyok.
36N
Amíg nem volt fociőrült párom, azt mondtam volna, hogy mindegy.
De! A férjem viszont él-hal érte (ő maga 5 éves korától elég komolyan űzte, évekig mlsz tag volt, ifi korában dzsudzsákkal focizott, aztán elkapta a tiniszerelem és dobott a lányért mindent) szóval ő igen nagy rajongó, így őszintén... A nem focirajongót mondom.
De azért őt megváltoztatni nem akarom (nem is tudnám), így szeretem, de néha már agyfa*szt kapok a "de vb/eb csak 4 évente van" kijelentéstől, mert ugye az valójában 2 évente tömény foci (meg meccsek utáni fórumozás+évente bl, meg milan meccsek, meg kézi eb/vb/bl :D
De tényleg így szeretem :)
Focirajongót ,mert én is imádom a focit konkrétan jobban szurkolok, mint a párom :)
29n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!