Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen kettős mércék vannak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen kettős mércék vannak a nemek között az ismerkedésben, párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Nekem jelenleg csak egy jut eszembe, hogy amíg a férfi minnél több nővel van az dicsőség de ha egy nő az ri#i...

Van még ilyen mást nem nagyon tudok..

2018. júl. 19. 07:46
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
85%

Jaj igen, nagy kedvencem:

Ha a férfi ideges és kiakad, akkor joga van hozzá, és igaza van. Ha a nő akad ki, akkor csak megjött neki.

Ha a férfi duzzog magában csendben, az rendben van, mert a férfiak már csak ilyenek, ha egy nő duzzog magában, akkor a k----a anyját, senki nem gondolatolvasó, miértkelleztcsinálni.

:D

2018. júl. 19. 11:34
 42/51 anonim ***** válasza:
0%
Vibrátor eladó! Izgága nőknek ajánlott. Ha kipróbálod, többé nem jössz a gyakorira panaszkodni.
2018. júl. 19. 11:59
 43/51 anonim ***** válasza:
38%

#40 nem, nem az az egyetlen külső jegy, csak ha már az első példában az volt, akkor legyen a többiben is. Ja, a sörpocak alap meg szeretgetnivaló :D, valahogy mégis szinte alapkövetelmény a kigyúrtság (+ a milliméterre pontosan belőtt borosta stb.), a másik oldalon viszont rengeteg férfi van, aki kimondottan szereti a teltebb nőket. Tudom, erre is az lesz a válasz, hogy "Hol?". A piperecuccokat ne varrd ránk, elismerem, hogy mondjuk a reggeli készülődés tovább tart egy nőnek, mint egy férfinak, de sok "szenvedés" a női hiúság eredménye, valahogy engem pont nem érdekelnek a szarkalábak, vagy hogy mennyire tűnik dúsnak a szempilla.

"Kapja egyből, hogy "ott vannak a barátzónádban", meg hogy "nektek nem kell a rendes pasi, csak a bunkó, te lotyó" és hasonlók."

Igen, lehet, hogy jönnek a "barátzónások", ők meg egyből nyolcfelől megkapják, hogy nincs barátzóna, csak töketlen kisfiúk, akik ezért vagy azért nem kellenek az adott nőnek, és az egész barátzóna-koncepció az ő kreálmányuk.

2018. júl. 19. 12:00
 44/51 anonim ***** válasza:
44%

"Nekem jelenleg csak egy jut eszembe, hogy amíg a férfi minnél több nővel van az dicsőség de ha egy nő az ri#i..."

Az én szememben egy gyerekes, éretlen idióta az a férfi, akinek csak ennyi az életcélja, hogy minél több nővel legyen, szóval ez nincs azért így.

De pl. sokszor kettős mérce, hogy váláskor általában a nőnek adják a gyereket. Vagy egy nőből nem nézik ki, hogy képes családon belüli erőszakra, verekedésre, stb.

Ezt nőként írom.

2018. júl. 19. 12:08
 45/51 anonim ***** válasza:
80%

Menj már ki az utcára. 10-ből hány pasi kigyúrt, és hánynak van sörpocija? Ahhoz képest, hogy """alapkövetelmény""" a kigyúrtság, elég kevés olyan pasi van, sokkal több a pocakos (legtöbb az 50 körüli korosztályban: anyu kiöltözik csinibe, és jó karban van, apu meg viseltes göncökben, kopaszodva, pocakkal vonul.... sokkal több ilyen párt látok, mint fordítva)

A női hiúság eredménye? Ahhoz képest engem nő még nem bántott a bőrhibáim miatt, férfi meg több is....

2018. júl. 19. 12:16
 46/51 anonim ***** válasza:
80%

plusz még:

ha a férfi kimondja magáról, hogy jóképű, okos, akkor hmmmm, igazi férfi, magabiztos. Ha a nő teszi ugyanezt, akkor egós meg férfias.

egy kutató férfi, akárhogy állít be egy laborba vagy egy konferenciára, nem kérdújelezik meg sem a tudását, sem az igényességét. Egy nőnek cérnavékony kötélen kell egyensúlyoznia, mert ha sminkeli magát vagy "túlcicomázza", akkor biztos segghülye plázacica, de ha meg nem ad a külsejére (nem az alap ápoltságról beszélünk), akkor meg igénytelen.

Egy nőnek sokan csak a külsejét értékelik. Egy kövér nőnek, hogy akár barátnak elfogadják, sokszor viccesnek vagy ordenárénak kell lennie. Nem véletlen, hogy Hollywoodban csak Rebel Wilson meg Melissa McCarthy vannak, akik kövérek 60 év alatt és viszonylag sikeresek. A férfi meg "ne nézzük már a súlyát, mert olyan jó ember".

Ha egy nő viccelődik a gyerekeiről, szar anya, ha aférfi, akkor jajdehumoros.

2018. júl. 19. 12:22
 47/51 anonim ***** válasza:
0%
#46, nyilván persze, nem mindenki kigyúrt/sportos, nem is ezt írtam, viszont az elvárás rengeteg esetben ez, ráadásul bőven olyan lányoktól is, akiknél ez nem feltétlenül lenne indokolt (most ne vegyük már ide az 50-es párokat, akik 20-30 éve együtt vannak, és nyilván nem fognak szétmenni, ha a férfi esetleg pocakot ereszt). Ha már az utcára küldesz, te is megnézhetnéd, hogy a fiatal korosztályban hányszor látsz olyat, hogy a pároknál a fiú külseje előnyösebb, és hányszor olyat, hogy egy csúnyább srác egy kifejezetten szép lánnyal sétál együtt.
2018. júl. 19. 12:39
 48/51 anonim ***** válasza:
96%
48-as, én nem az a válaszoló vagyok, akinek címzed, de BKV-n utazva az esetek többségében egy szinten vannak a fiatal párok, és a maradékban is, ha nem szebb, de igényesebb a nő többször. Olyat nagyon kevésszer látok, hogy sokkal csúnyább lány van hű, de jó pasival. Max. diszkóban, egyéjszakás-kezdeménynél.
2018. júl. 19. 12:51
 49/51 anonim ***** válasza:

Szoktam figyelni, és nagyjából egyenlő arányban látom a két verziót.

2018. júl. 19. 13:15
 50/51 anonim ***** válasza:
62%

Egy, mindössze egyetlen egy(!) ember, a 79%os #34 válaszoló volt képes objektív, elfogulatlan, nem a másik nemet hibáztató választ adni az 50-ből.

Mégegyszer: 50-ből 1... ez 2%

Mindenki szereti magát "intelligens", "értelmes" és "normális" jelzőkkel illetni, de ez a kérdés szépen megmutatta a valóságot, hogy valójában mennyire ritka az ilyen ember. 50-ből 1.

Aki kollektíve a másik nemben látja a hibát, annak érdemes lenne önvizsgálatot tartani.

2018. júl. 19. 16:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!