Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen kettős mércék vannak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen kettős mércék vannak a nemek között az ismerkedésben, párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Nekem jelenleg csak egy jut eszembe, hogy amíg a férfi minnél több nővel van az dicsőség de ha egy nő az ri#i...

Van még ilyen mást nem nagyon tudok..

2018. júl. 19. 07:46
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
87%

"És felszólaltak a női példaképei..."

Meg a gyakori szubtrollok mintapéldánya ;)

2018. júl. 19. 08:59
 12/51 anonim ***** válasza:
92%

«amíg a férfi minnél több nővel van az dicsőség de ha egy nő az ri#i...”

Ebből látszik, hogy Magyarország sajnos Kelet-Európa. Fejlettebb országokban ilyen jellegű megkülönböztetés már nem létezik.

2018. júl. 19. 09:01
 13/51 A kérdező kommentje:

WTF, ezek a válaszok? Megcsalásnál pont hogy a nőt szokták védeni. Hihetetlen.

Miii? A férfiaknál elfogadható mert az ösztönök szórják a magvaikat, erről nem tehetnek stb....viccc, bezzeg ha egy lány akkor ribizli

2018. júl. 19. 09:08
 14/51 anonim ***** válasza:
34%
Azért ezek a válaszok baromira túlzóak szerintem. Még pár évtizeddel ezelőtt megállták volna a helyüket, de a mai világban azért már jóval közelebb vagyunk az egyenlőséghez. Legalábbis én nőként azt csinálok, amit akarok és pont nem érdekel, hogy erről kinek mi a véleménye.
2018. júl. 19. 09:09
 15/51 anonim ***** válasza:
14%

csajok, így akartok pasit, ilyen hozzáállással? :D

Ejej, nem lesz ez jó így. :)

Tudom, nem is akartok, meg kipróbálnátok a biszexet, de....akkor minek vagytok itt? :D

2018. júl. 19. 09:16
 16/51 anonim ***** válasza:
69%

A férfi(pl ha elvált vagy csak úgy) simán lepasszolhatja a szüleinek a gyerekeit, mondván szüksége van szabadidőre.

A férfire nem néznek rossz szemmel ha az idős szüleit nem gondozza hanem rábízza ezt az államra vagy egyéb segítőkre, de a nő gondozza a férfi szüleit mert azt úgy illik.

A férfi idős korára is "vállalhat" felelősség nélkül gyereket, hiszen majd a 20-30 évvel fiatalabb feleség felneveli.

A férfi többet keres és az autó is az ő tulajdonában van ezáltal mobilabb és több erőforrással rendelkezik.

Mindez általánosítás természetesen, vannak kivételek.

2018. júl. 19. 09:22
 17/51 anonim ***** válasza:
14%
Istenem, sajnáltassátok még magatokat, nektek aztán a puszta létezés is kegyetlenül nehéz. :D
2018. júl. 19. 09:23
 18/51 anonim ***** válasza:
94%

"csajok, így akartok pasit, ilyen hozzáállással? :D"

Ezt nem értem! Attól mert ilyen történetek vannak (gyakorin is megfordul) attól ez miért tükrözi az én hozzáállásom bármihez is? Ez társadalmi probléma. Nem a "csúnya, gonosz" férfinemé!

A kérdező kérdezte milyen álltalános kettős mércék vannak. Mi mindtunk párat ami létezik, jelen van. Ennyi.

Ne legyél már ennyire érzékeny! És ne kapd magadra azt az inget ... de itt nincs is ing!

2018. júl. 19. 09:26
 19/51 anonim ***** válasza:
52%

Égy aranszabály van fiaim, né feleggyétök.

Nő = Probléma

Pista bátyád.

2018. júl. 19. 09:32
 20/51 anonim ***** válasza:
81%

Örvendetes, hogy a viccelődők nem ismerik a saját családjuk és egyéb rokonságuk történeteit, tényleg célravezetőbb ezen viccelődni mint megoldásokat keresni.

Amúgy meg egyetlen egy férfit sem kényszerítenek házasságra tudtommal, na nőknél ez sok esetben menekülési útvonal a durva apa, hisztérikus anya (nagybácsi stb) vagy fiútestvérek elől.

2018. júl. 19. 09:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!