Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csinos nő egyenlő a felszínes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csinos nő egyenlő a felszínes libával?

Figyelt kérdés
Aki alapból szép, azt azért kell piszkálni, mert jó géneket kapott? És max csak szép tud lenni, csak azt tud nyújtani. Ezt ki a fene találta ki?
2018. júl. 16. 20:51
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
55%

Kicsit se általánosítasz... :)

2018. júl. 16. 23:43
 22/24 anonim ***** válasza:
50%

Ez nem igaz az összes csinos nőre.

Maximum annyi alapja van, hogy nagyon sok dekoratív nő visszaél az adottságaival és mivel látja, hogy a genetikáján felül semmit se kell felmutatnia, semmit se ad a mentál higiénéjére, pl. nem képzi magát, nem tanul nyelvet, stb.

2018. júl. 17. 00:07
 23/24 anonim ***** válasza:

20as! 15os vagyok. Nekem pl nincs diplomam...nem is ajartam.

Kint fuvarozom Osztrakoknal es csak jogsiim vannak, petfekt beszelek nemezul, Eretsegim es egy esti sulin tanultam maganyomozonak de inkabb kijottem soffornek mert szerezem ezt csinalni.

Lakasomt orokoltem, kivan adva albiba egy 30assal dragabban mint amennyit en fizetek egy kis albiert.

Dolgoutam gyarban is es volt ket munkahelyem.

Van egy kislanyom es ot is siman eltartom. Az apjanak pl semmilye nem volt...se jogsi se lakas,O koltozott anno hozzam.

A jelenlegi paromnak igaz Audija van...de pont leszom.

Nekrm egy ket eves Ford Mondeom van. Van lovam kutyam,megyek nyaralni a sajat penzbol. Paromnak sem hagyon nagyon h fuzessen. A Welneszt meg nem szeretem...😌

2018. júl. 17. 08:41
 24/24 anonim ***** válasza:
Bocsi a hibakert...nem jo a telom,be van repedve es alig latom mit irok😁
2018. júl. 17. 08:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!