Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csinos nő egyenlő a felszínes libával?
8.: De gondolom a jó pasik nem így vannak ezzel.. nálunk szerencsére az izomtömeggel, a hajunk fényével és a farkunk méretével az iq-nk is nő. :D Míg a nőknél ez fordítottan arányos nem? :D
Na ne fárassz.
Kérdező: Azért mert valamivel helyre kell billenteniük "a világ egyensúlyát". Tudod, "isten ad és elvesz" az nem fordulhat elő, hogy egy szép lány/nő mellé még okos is. :D Ezért is van, hogy pl a Debreceni Klinikán annyi rusnya orvosnő van... [a szemészeten nem lehet végigmenni merevedés nélkül... XD ].
26F
#11 de előfordul, csak a "jó pasi" az egy erősen szűkebb réteg mint a csinos nő "jó csaj", hiszen a nők jóval válogatósabbak.
De egy jó pasi mit is ér el a jó pasiságával? Lakás, eltartás, körbe rajongás, városi terepjáró, fesztiváljegyek? Ilyesmik vannak?
En pl szep vagyok es utalok vasarolni😂
Van lakasom,auzom es jol fizeti allasom is.
Nem vagyok felszines csak nem szeretem a csunyasagit es az igenytelenseget.🤣
Én is jól nézek ki, van diplomám, csodás személyiségem és nem vagyok felszínes sem. 😄😄
Egyébként akik általánosítanak, meg csak azért felszínesnek tartanak valakit, mert szép, azokkal egyszerűen nem kell foglalkozni. Sokan külső alapján ítélnek és úgy ítélik meg az embert, hogy nem is ismerik igazán.
ma21:06
Kérdező: Azért mert valamivel helyre kell billenteniük "a világ egyensúlyát". Tudod, "isten ad és elvesz" az nem fordulhat elő, hogy egy szép lány/nő mellé még okos is. :D Ezért is van, hogy pl a Debreceni Klinikán annyi rusnya orvosnő van... [a szemészeten nem lehet végigmenni merevedés nélkül... XD ]."
Attól, hogy van tudása, tökéletes orvos és külsőre áll rá a farkad, a mindennapi életben még simán lehet egy liba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!