Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Korai volt az első szex?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korai volt az első szex?

Figyelt kérdés

A párkapcsolatomban minden rendben, viszont a napokban visszagondoltam a kezdeti időszakra és felmerült bennem egy kérdés.

Szerintetek korai volt 2-2,5 hónap után megejteni az első szexet? Vagy ez normális, esetleg még sokat is vártunk vele?

2018. júl. 12. 12:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Pfff, én a harmadik randin lefeküdtem a párommal (egy hét után)...

Ennek két éve, 1,5 éve együtt is élünk.

2018. júl. 12. 17:40
 12/14 anonim ***** válasza:
Tök jó nőként lefeküdni a 2. alkalom után, aztán lepattan a csávó...aztán megint jön egy, azzal is lefekszel, az is lepattan... aztán te lettél a város ribizlije. Talán ezért ostobaság lefeküdni egyből. Lehet itt példálózni hogy azóta már X éve együtt vagyunk. Akkor én most soroljam el az ismerőseimet akik meg pontosan így fürödtek be? 2-3 randi? Azt sem tudod ki ül veled szembe? Amúgy ja, kalandnak nem rossz. Nekem sosem kellettek az ilyen olcsó nők, nem a farkam hajtott mint a "pasik" nagytöbbségét.
2018. júl. 12. 19:13
 13/14 A kérdező kommentje:

#12-nek

Ezt most kinek írtad? :D

2018. júl. 12. 23:27
 14/14 Synesztro ***** válasza:
30/F mi már az első randin megtettük volna, de az alkalom csak a 2.-ik randin jött el. Annyira megvolt köztünk az összhang. Nem mondom, hogy ez így helyes, de a véleményem az, hogy rosszabb lett volna, ha mondjuk fél évre rá, vagy ahogy előttem a vallásos illető említette házasság után. Elnézést kérek, senkit nem akarok megbántani, de ez az ÉN! véleményem mely szerint ez egy elavult szokás. Mennyi kellemetlenséget szülne, ha teszem azt esküvő után derülne ki, hogy a szex borzalmasan rossz a másikkal, szinte kibírhatatlan, mert mondjuk erőszakos, nem jó a mérete, nem figyel a másikra stb stb. Akkor meg jöhet a válás, vagy a tűrés, és a partnerek boldogtalanul élhetik le az életüket, vagy a megcsalás. Nem, szerintem ha nem is azonnal, de jó megtudni, viszonylag normál időben, hogy az ágy is passzol e az elképzelésekhez. Mi pl. azóta is együtt vagyunk, ennek több mint 7 éve. Semmit nem bántunk meg, sőt minket a szex talán még jobban össze is hozott, mivel neki is frenetikus volt velem, és ez fordítva is így volt, és van is.:). Volt olyan lány előtte, akire majd 5 hónapot vártam. Szerintem ez a 2 hónap tök ideális volt, ha nem voltál teljesen biztos benne. A fiú pedig várt, és ha minden igaz kitartott. Semmi probléma nincs ezzel.;). A fent leírtak csak egy vélemény, elnézést kérek, ha valaki bántónak találta, természetesen tiszteletben tartom, ha valaki másképpen vélekedik, és senkit nem állt szándékomban megsérteni, ha mégis sikerült, elnézést kérek érte.:)
2018. júl. 14. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!