Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy valakinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy valakinek 16 évesen összejön az első szex, míg másnak 24 évesen sem?

Figyelt kérdés

2018. jún. 6. 19:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
60%

16 éves kislány még nem tudja, hogy bárkit megkaphat, így van érzelmi világa.

24 éves már rájött, hogy övé a világ és keményen ki próbálja használni, ahogy csak tudja.

2018. jún. 6. 19:37
 2/15 anonim ***** válasza:
97%
Nem hiszem, hogy szamit, hogy mikor jon ossze, legalabbis attol nem leszel menobb, vagy ilyesmi. Fiatalon nagyobb az eselye, hogy elhamarkodottan ugrasz bele, es nem elvezed. A szex nem egy olyan dolog, amit hajkuraszni kene, hogy mikor" jon ossze" - te jo eg, milyen szornyen hangzik. A szeretkezes a szerelem magas foku megelese - igy meg kell adni a modjat, szamomra a szerelembol kovetkezik, es megvalogatom, kivel elem meg, nem azon parazok, hogy legyen mar valaki, aki lefekszik velem.
2018. jún. 6. 19:43
 3/15 A kérdező kommentje:
25 felett kínos
2018. jún. 6. 19:52
 4/15 anonim ***** válasza:
24%

Valakinek 16 évesen kialakulnak az alap szociális készségei (mert nem a szobájában ül naphosszat és suliban sem húzza össze magát a leghátsó padban), ismerkedik másokkal (lányokkal is, nem csak szerepjátékos csoportban a több kockával :D), eljár iskolai szakkörökbe, sportegyesületekbe, klubokba, szórakozni (akár csak egy 500 Ft-os punkkoncert előtt inni az olcsó kannásbort :D) stb.

+ gyerekkorában sem érték súlyos érzelmi traumák, vagy ha mégis, ez valamiért mégsem ment nála a férfi-nő kapcsolatok rovására

Lehetnek bőven más okai is, de szerintem ezek a legfontosabbak.

2018. jún. 6. 20:03
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Én 1 hónap múlva 25 éves leszek, és ahogy most se, utána se fogom "kínosnak" érezni. Sőt, nincs olyan, hogy valami kínos.
2018. jún. 6. 21:24
 6/15 anonim ***** válasza:
4 érdekes, én társasági emberként (csak én már akkor is whiskyt ittam nem kannast :D) 22 évesen mindig szűz vagyok, de nem zavar. Majd eljön az én időm :D
2018. jún. 6. 21:49
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell várni a megfelelő időpontot. Van, aki hamar megtalálja az ideális jelöltet, más később. Persze az is benne van, hogy van, aki bárkivel lefekszik, fiatalon is, szüzesség elvesztése is gyakran történik már bulikban, de van, aki tényleg már akkor jól működő párkapcsolatban van. Ez szerencse kérdése talán, vagy egyszerűen jókor volt jó helyen.
2018. jún. 6. 21:56
 8/15 anonim ***** válasza:
8%

"4 érdekes, én társasági emberként (csak én már akkor is whiskyt ittam nem kannast :D) 22 évesen mindig szűz vagyok, de nem zavar. Majd eljön az én időm :D"

Sznob. :D

Én is így voltam vele amúgy, azért is írtam az érzelmi traumát (szülők válása), mint plusz lehetséges okot.

2018. jún. 6. 22:18
 9/15 anonim ***** válasza:
27%

Aki 16 èvesen túl van rajta annak nincs baj a külsejével. :D

20 év felett (Csak a fèrfiaknàl) kínos a sikertelenség és minden megvan az oka. (Rossz szemèlyiség, gyàva, túl buta, elhìzott, alacsony, pattanásos bőr, kis farok)

2018. jún. 6. 22:42
 10/15 anonim ***** válasza:

Lányok esetében ez csak a válogatáson múlik, mert amúgy abszolút rajtuk múlik mikor (és legtöbbször az is, hogy kivel) szeretnék elveszíteni a szüzességüket (kivéve az extrém ronda/dagadt kövér csajokat).

Pasik esetében viszont jóval komplikáltabb a dolog. Valaki 16 évesen is már 186 centis, álomtestű, 18 centis farkú szívdöglesztő álomkan, aki sorra falja a csajokat, valaki meg 24 évesen is egy nyikhaj 170 mély lúzer senkiházi p*cs marad (mint én aki sose fogja tisztán elveszíteni, értsd.: nem prostival). Azon pasik közül, akik még 24 évesen is szüzek, a legtöbbje általában vagy önmagában alacsony esetleg emellett még sovány ill. hájas is vagy pedig extrém ronda/igénytelen (fogak, arc stb.) vagy pedig a kis farkából adódóan olyan szintű gátlása van (ami mondjuk teljesen érthető), hogy nem mer mélyebb vizekre evezni.

2018. jún. 7. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!