Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy valakinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy valakinek 16 évesen összejön az első szex, míg másnak 24 évesen sem?

Figyelt kérdés

2018. jún. 6. 19:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
8%

#9: "20 év felett (Csak a fèrfiaknàl) kínos a sikertelenség"

Ezzel viszont vitatkoznék, mert ilyen állapotban már olyan szintű a szociális izolációja az illetőnek és annyi oka megvan a szűz státuszra, hogy nem hibáztatható azért, ami nem rajta múlik. Inkább az a kínos, amikor egy - az amúgy teljesen normális külsejű - huszonéves pali besz**i és éveken át nem mer közeledni a csajokhoz vagy szimplán az "igazira" (mint a h***e pi**ák csak pasiként ez még gázabb) vágyik. Na ez azért már elég ciki, hogy valaki ennyit tétovázik, de aki ronda és alacsony az ronda és alacsony. Az megtett mindent ami tőle telhető és senkinek nincs joga rajta számon kérni, hogy miért szűz huszonévesen, mert lelke mélyén mindenki tudja, hogy sz**ból nem lehet várat építeni. Aztán megkönnyebbülten felsóhajt és elmormolja magában: "De jó, hogy nem születtem egy vézna, hobbit genetikai hulladéknak."

2018. jún. 7. 00:28
 12/15 anonim ***** válasza:

Sokszor elég csak jókor, jó helyen lenni vagy az, hogy jó ember tetsszen meg, akinek legalább egy kicsit egybevág az ízlése veled.

18 évesen vesztettem el. Nem azért, mert bármi baj lett volna velem, egyszerűen csak zárkózott voltam és barátaim is alig voltak. Utólag tudtam meg, hogy hányan belém voltak zúgva meg akartak volna tőlem többet, csak ők nem mertek, én meg nem nyitottam, mert sok lánnyal ellentétben még nagyon gyerek voltam, akit nagyon nem izgatott a szex/másik nem.

2018. jún. 7. 03:48
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

A 12es válasznál figyelhető meg.

Egy nőiességet minden bizonnyal mellőző lányba (18 évesen ezzel nincs baj, csak szokatlan) sokan voltak szerelmesek, vagy csak simán gerincre vágták volna. Ellenben egy hasonló adottságokkal rendelkező srác, hát talán talál valakit aki szánalomból lefekszik vele, esetleg ha nagyon jó személyisége van akkor talál valakit aki szereti és emiatt átsiklik hiányságai felett.

2018. jún. 7. 06:52
 14/15 anonim ***** válasza:
91%

Nem a nőiességet mmellőztem te idióta, hanem a társasági életet és a más fäszán pörgésért való teperést.

Sok korombeli bőven szexelt már egymással, a rondábbak és esetlenebbek is. És bármilyen meglepő, a szexhez akkoriban leggyakrabban egy férfi és egy nő kellett, tehát bőven volt benne része a fiatalabb (és a legkevésbé sem vonzó) srácoknak is, akik egyszerűen csak benne voltak a közösség vérkeringésébe. Őket, akárhogy néztek ki, ha jó arcok voltak, vagy csak jelen voltak, hívták bulikba, mentek a lányos csapatokkal, ahol megkedvelték őket sokszor olyanok is, akik amúgy rájuk sem néztek volna, sokszor a lány sem volt egy szépség, akivel lefeküdtek, de nekik tetszett és elvoltak egymással...

De ja, voltak az osztályban azok az incelek is, akik most itt bőgnek. Ők már akkor sem barátkoztak senkivel és a közösség szempontjából láthatatlanok voltak. Mindenki szart rájuk és nem a rondaságuk vagy az esetleges szegénységük miatt, hanem mert maguknak intézték el és nem beszélgettek senkivel, csak lenéztek mindenkit vagy kockák voltak, vagy ezek a magolós robotstréberek.

2018. jún. 7. 12:52
 15/15 anonim ***** válasza:
14 én a társaság egyik fő arca voltam, és vagyok a mai napig :D
2018. jún. 7. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!