Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ha a pasitok ezt csinálná?
tegnap este fél 11 kor beszéltünk telón, mondta hogy ne haragudjak de ő megy aludni mert nagyon fáradt és 5kor kel.
mondtam hogy oké. reggel 6kor írtam neki hogy jó reggelt, és most délután 1 kor látom hogy az üzenetem mellett megjelent a 2 pipa a whatsappon, vagyis most van először online állapotban a telója, ami annyit jelent hogy most kelt fel.
Én úgy látom, hogy te meg akarod győzni magad arról, hogy ez a pasi nem életed párja, és jobb lenne új vizekre evezned.
És úgy tűnik te új vizekre is akarsz evezni....
Szóval ez már már erőltetett kapcsolat a részedről, és talán az övéről is.
Szóval magyarázkodsz saját magadnak, nem nekünk.
De nincs miért magyarázkodnod.
Csak ebből a néhány írásodból rájön mindenki, hogy a kapcsolatotok halott egy fos, egy felesleges társ...
PErsze, hogy hazudik, mikor nyávogsz a semmin.
Remélem, mielőbb észhez kap és kibx a fenébe.
#6, "máskor is hazudott már..." - akkor az a probléma, hogy neked mire kell egy hazudós pasi?
Most strigulázod, mennyiszer teszi?
Minek?
Teljesen megertelek nalunk is ez a helyzet-anno hazudott, en tultettem magam rajta, megbocsajtottam es ugyanilyen WhatsApp sztorik es az alvas magyarazat megy nalunk is-amit amikor eload mar csak sikitok a rohigestol mert total vicc:-))
Persze en mindig szembesitem a gyanuimmal es nem feltekeny vagyok csak utalom ha hulyenek neznek.
Mondjuk nalunk o tartja ossze a kapcsolatunkat mert hihetetlenul szeret, es ugyan az alvas altalaban logikus leven ejszaka dolgozik, de neha ez kesz sok lenni.
Meg ez az o nem is volt “online” amikor online volt, nincs terero, nem tudta elolvasni mert bealudt es azert maradt online mert hirtelen aludt el es az ujjal rajta maradt a WhatsApp oldalamon😂😂😂😂😂😂😂Ezeken mar csak rohogok mert mast nem lehet:-)))Sztem csak hasznald szexre ameddig jo utana kuka-en pont ezt csinalom:/)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!