Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok! Mit szólnátok ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Mit szólnátok ha egy lány ezt csinálná?

Figyelt kérdés

Szóval ha lenne egy lány aki tetszene nektek, szeptember óta ismernéd, nem beszéltetek eddig túl sokat, egyszer bunkó voltál vele (ki tudja milyen okokból), de állandóan bámulod meg blabla és egyszer a csaj rámenős lenne és bepróbálkozna. Hogy reagálnál? Komolyan tudnád venni?

Merthogy van egy osztálytársam (ő 17/F én 16/L) akivel padtársak is voltunk, egyszer nagyon szemét volt velem és elűltem mellőle, de folyamatosan bámul, valahogy mindig a közelembe kerül és arra gondoltam h kiugrasztom a nyulat a bokorból. Ha bejövök neki és ne adj isten járni akarna velem akkor kapna az alkalmon. Fiúk véleményét várom :)

2010. febr. 25. 19:56
 1/5 anonim ***** válasza:

Naaa, hát a kérdés komolyságához mérten nagyon is j válaszok. :D

Lehet, hogy csak azért bámul rád, mert még mindig bántja, hogy összevesztetek. De azért próba-cseresznye.

Ja bocsi én lány voltam. És azt hiszem még vagyok is. :P

2010. febr. 25. 20:51
 2/5 anonim ***** válasza:

Simán örülnék ha rámkattanna!!! :)

Biztos hogy ő másképp látja ezt a szemétség dolgot, de ha pl azzal mész oda hogy bocsánatot szeretnél kérni a múltkoriért, mert nem akartad megbántani, akkor az egy jó ürügy arra, hogy közelebb kerülj hozzá.

2010. febr. 26. 21:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Detto én biztos ráhajtanék ha csaj lenne... :D Attól hogy egy srác néha bunko valakivel az nem jelenti azt h nem kedveli csak azt h nem tudja máshogy kifejezni magát. Türkiz :D 16/F mielött vki megkérdi :D
2010. márc. 1. 18:57
 4/5 A kérdező kommentje:

köszi az eddigi válaszokat! :)

Eddig még nem mertem megtenni, bár ma reggel voltunk kettesben (mindig mi érünk be elsőnek a suliba), de sztem mostmár lépek vmit mert ez így nem állapot :):)

2010. márc. 2. 18:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Hajrá! :)
2010. márc. 3. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!