Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ha a pasitok ezt csinálná?
Figyelt kérdés
tegnap este fél 11 kor beszéltünk telón, mondta hogy ne haragudjak de ő megy aludni mert nagyon fáradt és 5kor kel.
mondtam hogy oké. reggel 6kor írtam neki hogy jó reggelt, és most délután 1 kor látom hogy az üzenetem mellett megjelent a 2 pipa a whatsappon, vagyis most van először online állapotban a telója, ami annyit jelent hogy most kelt fel.
2018. júl. 11. 13:32
11/35 anonim válasza:
Ja, bocs már jártok??? Szegény srác... Nem lesz hosszú kapcsolat. Remélem menekül a pasi.
12/35 A kérdező kommentje:
látom lejött a lényeg
2018. júl. 11. 13:44
13/35 anonim válasza:
Már ne is haragudj, de rohadt nagy hülye lehetsz, ha nem szakítasz a pasiddal. Francnak vagy vele, ha ennyire nem bízol benne.
14/35 A kérdező kommentje:
mondjuk ha nem hazudta volna szét ezt a kapcsolatot akkor bíznék benne
2018. júl. 11. 13:45
15/35 anonim válasza:
Ha széthazudta akkor mégis mi a francnak vagy vele? Ezek alapján ne várd, hogy bárki is értelmes választ adjon.
16/35 A kérdező kommentje:
például egyszer egy napig nem írt, holott online volt és leszarta az üzeneteimet, aztán másnap úgy értem el hogy titkos számról felvette a hívásomat, és azt mondta bocsi de rossz passzban volt mert meghalt a nagypapája és ezért nem beszéltünk egy napig, aztán kiderült hogy este egy koncerten volt aznap, hát nem is tudom, én nem szoktam elmenni bulizni ha valakim meghal.... ez csak egy sztorija
2018. júl. 11. 13:48
17/35 A kérdező kommentje:
szegény srác.. mi?
2018. júl. 11. 13:49
18/35 anonim válasza:
Ez már régen nem egy társkapcsolat, csak te kapaszkodsz még, csak azt nem értem, hogy miért?
Miért jó neked, ha nyűgnek tartanak?
19/35 anonim válasza:
férfiként ilyesmitől is tisztán tartom a kezeimet és ódzkodok a párok közé éket verni...
de ez fura, főleg ha már ismétlődő
20/35 A kérdező kommentje:
van hogy normális egy ideig, már már ő ragaszkodik túlzottan, aztán jön egy két ilyen hülyeség, nem tudok rajta kiigazodni
2018. júl. 11. 13:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!