Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom féltékenykedni vagy csak figyeljek oda?
Megismerkedtem egy férfival aki kezd fontos lenni számomra.
Az első találkozások alkalmával szóba hozta az exét, hogy a mai napig jóban vannak szoktak telefonon beszélgetni és a baráti társoságuķ is közös így valószínű találkozni is fogok vele. Burkoltan, de úgy mondta, hogy szereti mint barátot és esze ágában sincs megszakítani vele a kapcsolatot.
Ti tudnátok kezelni ezt a helyzetet ? Érdemes ezen vitatkozni vagy gyerekes lenne ? Félek, hogy ez miatt hisztérika leszek és elijesztem.
Szerintem az emberek többsége féltékeny az exre és nehezen viseli, hogy egy asztalhoz kell olyannal ülni akivel előtte szerelmesek voltak vagy hallgatni, hogy telefonon trécselnek.
Gyerek nincs, 5 évet voltak együtt, 1 éve vannak külön.
A kérdésem, hogy milyen gyakran beszélnek ill. terveznek közös programokat? Mert ez sem mindegy. Ha havi 1x beszélnek, az megint más mintha napi szinten kapcsolatban lennének egymással valamilyen formában. Az utóbbi esetben én feltételezném, hogy nem sikerült elszakadni a másiktól, ekkor hagynám az egészet, mert pl engem zavarna.
De első körben én megismerném a lányt és megfigyelném a közöttük lévő kapcsolatot. Tényleg csak baráti-e, vagy azért lehet sejteni vki részéről több érzelmet. Hisztizni nem kell, de azért ne felejtsd el, 5 év hosszú idő.
Szerintem ha lenne köztük valami, akkor el sem mondta volna a dolgot, hogy jóban van az exével. Vannak olyan kapcsolatok, ahol békésen zárult le a kapcsolatuk és végül barátok maradtak. Nem kell ahhoz szerelmesnek lenniük, hogy beszélgethessenek egymással.
Ha ő nem szól bele hogy te kivel beszélsz, szerintem neked sincs okod, sem jogod beleszólni.
Az elején megmondta, hogy beszél vele, innentől ő a bizalmába fogadott. A kérdés, élsz vele vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!