Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van okom féltékenykedni vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van okom féltékenykedni vagy csak figyeljek oda?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy férfival aki kezd fontos lenni számomra.

Az első találkozások alkalmával szóba hozta az exét, hogy a mai napig jóban vannak szoktak telefonon beszélgetni és a baráti társoságuķ is közös így valószínű találkozni is fogok vele. Burkoltan, de úgy mondta, hogy szereti mint barátot és esze ágában sincs megszakítani vele a kapcsolatot.

Ti tudnátok kezelni ezt a helyzetet ? Érdemes ezen vitatkozni vagy gyerekes lenne ? Félek, hogy ez miatt hisztérika leszek és elijesztem.

Szerintem az emberek többsége féltékeny az exre és nehezen viseli, hogy egy asztalhoz kell olyannal ülni akivel előtte szerelmesek voltak vagy hallgatni, hogy telefonon trécselnek.

Gyerek nincs, 5 évet voltak együtt, 1 éve vannak külön.

2018. júl. 10. 21:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%

"Szerintem az emberek többsége féltékeny az exre"

Ez így van. Plusz az emberek többsége szívesen megy bele egy rossz kapcsolatba akkor is, ha már első látásra sem passzol a dolog. Az emberek többsége buta.

2018. júl. 10. 21:16
 2/13 anonim ***** válasza:
91%

Hát ha már 1 éve nincsenek együtt, de tartják a kapcsolatot és nem történt semmi, akkor valószínűleg már nem is

fog szerintem.

Úgyhogy szerintem ne kombinálj, ne agyalj rajta, mert ez hatással lesz rátok.

2018. júl. 10. 21:17
 3/13 anonim ***** válasza:
77%
Ha ismered magad, akkor pontosan tudod, amit már itt sejtetsz önmagadról, hogy ebbe a kapcsolatba bele sem szabad kezdened, mert nem az a tipus vagy, aki ezt kibirná illetve elfogadná.
2018. júl. 10. 21:20
 4/13 anonim ***** válasza:
77%
"Az első találkozások alkalmával szóba hozta az exét, hogy a mai napig jóban vannak szoktak telefonon beszélgetni.." - nem feltekenyenkedesre kell pazarolni az idot, hanem ilyen embertol ennel a pontnal azonnal felallni, megkoszonni az estet, es otthagyni. Cseveresszen az ilyen az exevel tovabb boldogsagban. Nincs szuksege ehhez ram vagy uj kapcsolatra.
2018. júl. 10. 21:29
 5/13 anonim ***** válasza:
59%
Nem tetszene. Ki is fejteném neki már az elején... Ha nem változtat hagynám. Ha én megtisztelem, hogy egyetlen exemet sem ültetem mellé ő is tiszteljen meg engem. Nagyon egyszerű a dolog. Én ebben nem lennék partner.
2018. júl. 10. 21:31
 6/13 anonim ***** válasza:

Próbáld ki. Most mit veszíthetsz? De legalább elmondhatod, hogy megpróbáltad és mindent megtettél a kapcsolatotokért.

Kár gyerekesen hisztizni.

A féltékenység önbizalomhiányból származik és abból, hogy nem bízol meg a párodban. A féltékenység rólad szól és nem a másikról.

Negatív hozzáállás helyett miért nem inkább arra törekedsz, hogy inkább megismernéd a csajt? Ja, vagy ez túl egyszerű lenne és túl naiv? Mert azt hiszed, hogy hisztizni, bevágni a durcit és felrúgni mindent sokkal ésszerűbb?

Ha hisztizel, akkor lehet, hogy a csaj karjába fogod üldözni, de akkor arról te tehetsz.

De ha esetleg megismernéd, és változtatnál a hozzáállásodon, akkor lehet, hogy még jó is kisülhet ebből.

Minden csak hozzáállás és akarat kérdése.

2018. júl. 10. 21:47
 7/13 A kérdező kommentje:

Aki azt mondja akkor kellett volna felállni és otthagyni akkor mire értékeljük az őszinteséget ?

Nekem ez az egy pozitív a dologba, hogy ilyen kényes témánál is az elején őszinte és nem titkolja el előlem.

Viszont abba igaza van az egyik hozzászólónak, hogy ezt valamilyen szinten tiszteletlenség pont ezt érzem.

Már mindegy belefolytunk a dologba ez miatt nem fogom elhagyni inkább figyelem az eseményeket.

2018. júl. 10. 22:00
 8/13 anonim ***** válasza:
Ha szinte naponta tartsa a kapcsolatot az exével, csak fontos neki, nem?
2018. júl. 10. 22:01
 9/13 A kérdező kommentje:
6/7 egy szóval se mondtam, hogy fel akarom rugni a dolgot, hanem tanácsot.
2018. júl. 10. 22:04
 10/13 anonim ***** válasza:

"Már mindegy belefolytunk a dologba ez miatt nem fogom elhagyni"

egy újabb értelmetlen kérdés.

2018. júl. 10. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!