Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire figyeljek ha tudom, hogy a csajom apja politikus?
Figyelt kérdés
Nem nem ismert egyáltalán a pali , csak ilyen helyi városi vezetés szinten. Utána néztem neten hát ez a pali sem patyolat tiszta, dehát ez gondolom szakmai ártalom vagy inkább elvárás :D Barátnőm majd a jövőhéten akar bemutatni engem , és bevallom egy kicsit ideges vagyok mert nagyon nem szimpi így elmondás alapján és nem akarok balhézni vagy ilyesmi de nagyon nem szoktam tudni megjátszani magam. A lányával minden oké, nagyon gyönyörű aranyos és kedves igazi 10/10-es típus :) Szóval nem akarom elrontani egyáltalán nem tét nélküli nekem ez, de más ismerőseim olyan könnyen bevágódnak nekem meg eddig csak gondjaim voltak az apósokkal.2016. dec. 4. 01:01
1/9 A kérdező kommentje:
Bocsi az elírásokért meg ilyesmi csak siettem :)
2016. dec. 4. 01:02
2/9 anonim válasza:
Amelyik párthoz tartozik azt ne szidd, nagyjából ennyi. :) De egyszerűbb kerülni amúgy a politizálást, alapból csak feszültség forrás, hát ha még politikus az após. :D Az meg hogy nem patyolat tiszta nyilván ne hozd fel neki. Nem kell megjátszani magad, de ne is kezdj el érvelni hogy miért jobb Gyurcsány, ha az após Orbán párti. Jobb kerülni egy az egyben amennyire lehet, nálunk is van a rokonságban politikus, mindenkinek jobb ha nem kezd bele a szónoklataiba.
3/9 anonim válasza:
Nem is az anyós miatt aggódsz, hanem az após miatt. Fäsza. Nem az apóst fogod répázni, meg lelkizni vele, hanem a lányával. Szóval viselkedj természetesen, nem kell lefosni a bokádat, mert politikus egy helyi pártban Sőt, olykor igen szelíd állatfajta a politikus. :D
4/9 A kérdező kommentje:
Hát ja csak már hallottam ,hogy beszólt rám valamit az öreg úgy hogy még egy árva szót sem beszéltünk. Hát mondom anyád... De igazából barátnőm cseszte el mert nem kellett volna elmondania, így már nem tudok normálisan hozzáállni. Tudjátok negatív energiák :D
Az anyós miatt nem aggódok ő jó milf és vele már találkoztam és cuki volt velem meg is dicsért ,hogy milyen kis helyes fiú vagyok és látszik hogy sportolok is ;))))
2016. dec. 4. 01:22
5/9 anonim válasza:
Szerintem teljesen mindegy hogy valaki politikus-e vagy sem, mindig, minden helyzetben viselkedj úgy, ahogy illik, illetve a szituáció megkivánja. Nem tudom hogy nálatok hogy van, de a kulturált emberek ismeretlen környezetben kulturáltan adják mások tudtára a véleményüket. Ha pedig az após le tudja beszélni rólad a lányát, akkor úgyis mindegy.
6/9 anonim válasza:
Mit szólt be rád az öreg? A vastagbetűs részére a kérdésnek csak annyit, hogy a pénzedre figyelj :D
7/9 anonim válasza:
nem hiszem, hogy számítana, hogy politikus.
Viszont az a mínusz nulladik benyomás rossz volt, szóval az első igazi benyomásnál javítani kell mindkettőtöknek :)
hajrá!
8/9 anonim válasza:
Csak arra kell figyelned, hogy ne maradj ki a legjobb bizniszekből!
9/9 Sunshinedoll válasza:
Került a politizálást (főleg, ha nem szimpatikus neked az öreg tevékenysége ezen a téren), és akkor nagy baj nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!