Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, melyik stílus jön be nektek a visszahúzódó csendes, vagy a fecsegő, csacsogó, magukat exponáló csajok?
egy társaságban melyik típus kelti fel jobban az érdeklődéseteket és miért?
Én nem tudok beszélgetni akármiről, akárkivel, akármikor, csak tudományos baromságokról, arról ami érdekel, ezért általában csöndben maradok, mert nem untatom ezzel barátaimat. ezért így társaságban nehezen oldódom fel, a nagy dumámmal a fiúk figyelmét sem tudom felkelteni, mert ahogyan észrevettem a fecsegő csajokat szeretik... ráadásul nem kérem el mindenkitől a piás poharát, hogy igyak belőle... szóval szerintem olyan megközelíthetetlennek látnak... MIt tegyek, mit változtassak? és melyik típusú lány tetszik?
,,Lycacon aranyköpései, Köszönjük."
Na már mi a problémád?
Lycaon
a fecsegő csajok azzal kompenzálják az agyi hiányosságaikat, hogy fecsegnek :)
persze itt is vannak kivételek, de általában a sok beszéd mögött kevés tartalom van.
milyen "tudományos baromságok" érdekelnek?
ha van közte scifi és űrhajó, akkor azonnal feleségül veszlek! :D
Hát figyelj, ha te színészkedni akarsz mindenki előtt, akkor csináld, nem hat meg, de úgyis belefáradsz egy idő után. Amúgy meg túl korán van még nekem ahhoz, hogy lesüllyedjek a te szellemi szintedre, így nem megyek bele egy újabb értelmetlen vitába, sorry. Írj, gondolj, amit akarsz.
Lycaon
Lcycacacacon a művésznévvel rendelkező művész. Köszönöm szépen hogy a semmitnemmondó szövegeiddel akarsz megváltoztatni és ... nem tom mit csinálni. Köszönöm!
Lycopcion fan.
Igazából szarok rád! :-P
Lycaon
Szia! Én is ilyen vagyok! Nálam ez úgy szokott lenni, h a külsőmmel hívom fel a figyelmet és ha egy fiúnak megtetszem akkor odajön hozzám beszélgetni és mivel csak velem beszél, érdeklődik irántam így eltudok beszélgetni bárkivel. Szóval ne aggódj ez miatt, szerintem nem kell változtatnod semmin. Tudod a külső megfog a belső megtart és ez tényleg így van.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!